Laddboxar och Solceller från ledande tillverkare!

✓FRI FRAKT ✓SNABBA LEVERANSER ✓KREDITKORT ✓FAKTURA ✓SWISH ✓KLARNA

Vår passion är solceller och laddboxar. För att se flera av produkterna live så rekommenderar vi ett besök på husknuten i Göteborg. Där har vi utrustat vårt moderbolag Dalaträhus visningshus med solpaneler. Vi har också ett flertal produkter att visa upp inuti huset. Vi säljer kvalitetsprodukter från de ledande tillverkarna på marknaden.

För dig med villa och elbil rekommenderar DTenergi laddboxen Charge amps halo 11kw. En billig laddbox som är fullspäckad med teknik är laddboxen Easee home. Till företag och BRF har vi valt ut laddbox från norska Zaptec, Easee Charge eller Charge amps Aura 2x22kw.

Om det känns för klurigt att räkna fram vilka solceller eller laddboxar du skall ha så skicka iväg ett mail till info@dt-energi.se eller ring +46760287319, vi hjälper dig mer än gärna. Vi installerar solcellsanläggningar i Västra Götalands län. Laddboxar installerar vi i Göteborg, Bohuslän och Stockholm

Att installera solceller behöver inte vara svårt. Vi kommer alltid ut och mäter ditt villatak för att se hur många solceller som får plats på taket. Att detta steg blir väl utfört är A och O för solcellsanläggningen. När vi sedan åker tillbaka till kontoret för att räkna på vad det skulle kosta att installera solceller på villataket så vet vi exakt vad vi skall räkna på. Eftersom vi varit uppe på taket, vet vi också vilket monteringssystem som passar solcellerna och ditt tak allra bäst. Valet av monteringssystem är viktigt. Vi föredrar att använda Tyska K2 eller Nederländska Esdec. Esdec använder vi vanligtvis när det är betongpannor, då Esdecs takkrokar klämmer kring bärläkten så att vi slipper skruva i takpappen.


Utvalda produkter