top of page
hus med solceller på

När du har fyllt i formuläret kommer en av våra medarbetare kontakta dig för att boka in ett möte, där vi går igenom dina förutsättningar och mäter taket. 

Du förbinder dig inte till något och det är kostnadsfritt att skicka in en förfrågan

Hur vill du att vi kontaktar dig?
Vad är du intresserad av?

Kostnadsfri offert på solceller, batterier och laddboxar

Vill du sänka din elräkning och bidra till en grönare framtid? Då är solceller ett smart val för dig. Solceller är en miljövänlig och lönsam investering som ger dig egenproducerad solel från solens strålar. Med solceller på taket kan du minska ditt beroende av elnätet och spara pengar.

Men hur vet du vilken typ av solceller som passar bäst för ditt hus? Och hur mycket kostar det att installera solceller? Det är här vi på DT Energi kommer in i bilden. Vi är ett lokalt familjeföretag med över 6 års erfarenhet av att leverera och installera solceller av hög kvalitet. Vi har fokus på bra installationer och nöjda kunder, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina behov och din budget.

Om du är intresserad av att veta mer om solceller och hur du kan dra nytta av dem, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka ett kostnadsfritt möte. Du får ett personligt förslag på hur du kan utnyttja din takyta optimalt och hur mycket el du kan producera med solceller. Du får också information om priser, garantier, bidrag och finansiering.

Fyll i formuläret idag och ta ett steg närmare din dröm om att bli självförsörjande på el.

 

Vi på DT Energi ser fram emot att hjälpa dig med din solcellsresa!
 

Närbild på solceller installerade på ett villatak

Läs mer om varför solceller är lönsamt ekonomiskt

Solceller är ett förnybart och miljövänligt sätt att producera el från solens strålning. Solceller har många fördelar ekonomiskt, både för den som installerar dem och för samhället i stort. Här är några av de viktigaste anledningarna till att solceller är bra ekonomiskt: - Solceller minskar beroendet av elmarknadens prisvariationer. När man producerar egen solel behöver man köpa mindre el från nätet och blir därmed mindre påverkad av elprisernas upp- och nedgångar. Man blir mer självförsörjande och kan spara pengar på sina energikostnader. - Solceller har låga drifts- och underhållskostnader. Solcellerna är i princip underhållsfria och det finns inga rörliga delar som kan gå sönder eller slitas ut. Det enda som behövs är att hålla dem rena från damm och smuts, det sköter regnet! Solcellerna har också en lång livslängd, oftast minst 25 år, vilket innebär att man kan ha glädje av sin investering under en lång tid. - Solceller ökar värdet på bostaden. Att installera solceller på taket är inte bara bra för miljön, utan också för bostadens värde. Många potentiella köpare ser positivt på solceller som ett sätt att minska sina framtida energikostnader och bidra till ett hållbart samhälle. Solceller kan alltså vara en lönsam investering om man planerar att sälja sin bostad i framtiden. - Solceller bidrar till ett grönare elsystem. Genom att producera egen solel minskar man utsläppen av koldioxid och andra växthusgaser som bidrar till klimatförändringarna. Man hjälper också till att balansera elsystemet genom att leverera el när det finns ett högt behov, till exempel under dagtid när solen skiner som mest. På så sätt stödjer man utvecklingen mot ett mer förnybart och fungerande elsystem. Sammanfattningsvis kan man säga att solceller är bra ekonomiskt på flera sätt: de sparar pengar på energikostnader, de har låga drifts- och underhållskostnader, de ökar värdet på bostaden och de bidrar till ett grönare elsystem. Solceller är alltså inte bara bra för miljön, utan också för plånboken.

bottom of page