Laddbox Charge Amps HALO 3F 16A Typ2 11kW

Artikelnr 2452250
10 469 SEK
✅ 7.5m fast kabel ✅Extra vanligt uttag ✅Uppkopplad med molntjänst
Finns i lager
1
Produktdetaljer

[tab name='Produktinfo']

Charge Amps Halo Laddbox 11 Kw - typ 2 kabel

Läs mer om installation av laddbox här: Installation till fastpris i Göteborg, Stockholm och Bohuslän.

    ✅ Uppkopplad med molntjäns
    ✅ Typ 2 kabel - passar de allra flesta elbilar
    ✅ 7,5 m fast kabel
    ✅ Extra vanligt uttag på undersidan

Med laddboxen från svenska Charge Amps och dess smarta mjukvara får du en pålitlig elbilsladdning som du dessutom alltid har full kontroll över genom molnet. Med smarta timer- och låsfunktioner blir din vardag lite enklare. Kommer med en fast typ2 kabel som gör det enkelt för dig att koppla in bilen utan att behöva ta fram en separat kabel vid varje tillfälle.

Amp Guard - dynamisk lastbalansering

Om du har många apparater igång samtidigt i huset och du vill ladda din elbil, så gör denna produkt så att laddboxen inte laddar din elbil lika fort. Med syfte att göra så att säkringarna inte går. När du sedan använt färdigt dina apparater så börjar laddboxen ladda för fullt igen. Läs mer om Charge Amps - Amps guard


Smarta funktioner

Tack vara schuko-uttaget på undersidan kan du även enkelt och lätt koppla in en dammsugare eller gräsklippare om det skulle behövas. Eller varför inte ladda din el-cykel! Genom de inbyggda LED-lamporna får du en god indikering över hur långt din laddning har kommit samtidigt som den visar vägen till uttaget på undersidan. Perfekt om du befinner dig i ett mörkt garage till exempel.

laddbox Installerad av DT energi

Produktblad

[tab name='viktiga egenskaper']

Alltid uppkopplad laddbox

Med hjälp av en molntjänst får du snabb och enkel översikt över din historik och god kontroll kring exempelvis schemaläggning, timer och automatiska rapporter som du kan välja att få skickat till dig.

I förpackningen när du köper din Charge Amps Halo laddbox ingår en hållare till laddkabeln och en extern WiFi-antenn som garanterar bästa mottagning. Du får även en borrmall, en bruksanvisning och installationsguider till bland annat det trådlösa nätverket. För att du ska få tillgång till molntjänsten och ha möjlighet att koppla upp din laddstation måste du först registrera ett konto på my.charge.space. Därefter kan du ta del av alla fördelar som programvaran erbjuder.


Spara denna produkt för senare användning
PurchaseGuarantee_SE_1.png
DT enegi solceller
  • Facebook
  • Instagram

Skicka ett meddelande

© 2020 by Dalaträhus-Energi