Laddbox Charge Amps HALO 3F 16A Typ2 11kW

Artikelnr 2452250
10 463 SEK
Finns i lager
1
Produktdetaljer

[tab name='Produktinfo']

Charge Amps Halo Laddbox 11 Kw - typ 2 kabel

Läs mer om installation av laddbox här: Installation till fastpris i Göteborg, Stockholm och Bohuslän.


    ✅ Uppkopplad med molntjäns
    ✅ Typ 2 kabel - passar de allra flesta elbilar
    ✅ 7,5 m fast kabel
    ✅ Extra vanligt uttag på undersidan

Med laddboxen från svenska Charge Amps och dess smarta mjukvara får du en pålitlig elbilsladdning som du dessutom alltid har full kontroll över genom molnet. Med smarta timer- och låsfunktioner blir din vardag lite enklare. Kommer med en fast typ2 kabel som gör det enkelt för dig att koppla in bilen utan att behöva ta fram en separat kabel vid varje tillfälle.

Amp Guard - Dynamisk lastbalansering

Om du har många apparater igång samtidigt i huset och du vill ladda din elbil, så gör denna produkt så att laddboxen inte laddar din elbil lika fort. Med syfte att göra så att säkringarna inte går. När du sedan använt färdigt dina apparater så börjar charge amps laddboxen ladda för fullt igen. Läs mer om Charge Amps - Amps guard

Laddstation med smarta funktioner

Tack vara schuko-uttaget på undersidan kan du även enkelt och lätt koppla in en dammsugare eller gräsklippare om det skulle behövas. Eller varför inte ladda din el-cykel! Genom de inbyggda LED-lamporna får du en god indikering över hur långt din laddning har kommit samtidigt som den visar vägen till uttaget på undersidan. Perfekt om du befinner dig i ett mörkt garage till exempel.

laddbox Installerad av DT energi

Produktblad
[tab name='viktiga egenskaper']


Alltid uppkopplad Charge amps laddbox

Med hjälp av en molntjänst får du snabb och enkel översikt över din historik och god kontroll kring exempelvis schemaläggning, timer och automatiska rapporter som du kan välja att få skickat till dig.

I förpackningen när du köper din Charge Amps laddbox ingår en hållare till laddkabeln och en extern WiFi-antenn som garanterar bästa mottagning. Du får även en borrmall, en bruksanvisning och installationsguider till bland annat det trådlösa nätverket. För att du ska få tillgång till molntjänsten och ha möjlighet att koppla upp din laddstation måste du först registrera ett konto på my.charge.space. Därefter kan du ta del av alla fördelar som charge amps programvaran erbjuder.

Charge Amps laddstation har seglat upp som en av de mest populära laddstationerna. Charge amps laddstation är ett bra val för dig som vill ha en billig och bra laddstation. Företaget som tillverkar laddstation charge amps har sitt huvudkontor i Stockholm. Laddstation charge amps halo har 7.5m lång laddkabel. Laddbox Charge Amps är en av marknadens smartaste och minsta laddboxar. Charge Amps laddbox är uppkopplad med wifi så att du enkelt kan ta fram statistik från laddboxen eller se hur mycket du har laddat med charge amps laddstationen. Laddstationen från charge amps är ett bra och tryggt val när du ska köpa laddbox.

[tab name='Teknisk specifikation']

Teknisk specifikation laddstation Charge amps Halo


Drifttemperatur: -25°C till +45°C
Laddstandard: Mode 3
Skydd mot felströmmar: DC-skydd är integrerat i laddstation. En extern jordfelsbrytare typ A behövs. Tillsammans får de samma funktionalitet som och ersätter kravet på jordfelsbrytare typ B.
Metering: 1 till 3-fas volt, ström och effekt (motsvarande Mätinstrumentdirektivet 2014/32/EU)
IP-klassning: IP 66
Laddkabel: förstärkt 7,5 m lång,
Dimensioner (B x D x H): Laddkontakt: 81 x 125 x 88 mm Halo: 262,4 x 159,4 x 203,2 mm.
laddstation Vikt: 4 kg

Laddbox Charge amps Halo Laddstation

Spara denna produkt för senare användning