top of page

Laddboxar

Billig laddstation att ha hemma till ett bra pris

Här finns flera olika märken av laddstationer så som Charge amps Halo, Easee home och Garo att välja på. Enligt pricerunner har vi billigast pris på laddstation Charge Amps Halo.  Köp laddstation för att ha hemma på garageuppfarten. Om du efterfrågar en speciell laddstation, tillbehör, laddkabel eller utförande så kan vi ta hem det mesta genom vårt nätverk av grossister. Vi har också möjlighet att matcha priset du fått från någon av våra konkurrenter. Gällande förfrågningar av större volymer av laddstationer för flera elbilar och leverans till BRF eller företag, för prismatchning vänligen skicka ett mail till info@dt-energi.se. Det går också bra att skriva i chatten om du har frågor vilken laddstation vi rekommenderar eller om en särskild laddstation passar till den elbilen eller laddhybrid som du har eller har beställt.

Köp laddbox till din elbil från ledande laddbox tillverkare till ett billigt pris.

När du köper laddbox av oss kan du vara säker på att du får en billig och prisvärd laddbox till din elbil. Söker du efter en laddstation hemma så rekommenderar vi Charge Amps Halo 11kw som är utrustad med både wifi och har ett extra uttag på undersidan. Om du ändå är osäker på vilken laddbox du ska köpa eller undrar vilken laddbox som passar till din elbil så kontakta oss. Från och med Januari 2021 så får du 50% i grönt avdrag i samband med att du köper laddbox och installerar den hemma. Tänk på att du måste köpa laddboxen och installationen från samma företag för att ha rätt till grönt avdrag. Zaptec Go är en smart liten laddbox som släpptes på marknaden våren 2021. En av de enklaste laddboxarna att installera. Laddboxen från Zaptec kommer med smart app och 4G uppkoppling.
Om det känns för klurigt att räkna fram vilken laddbox du skall ha så skicka iväg ett mail till info@dt-energi.se, vi hjälper dig mer än gärna.

bottom of page