top of page

Solpaneler med hög kvalite från ledande tillverkare

Köp Solpaneler och solceller billigt till ett bra pris

I vår butik har vi valt ut flera av marknadsledande tillverkare i olika segment. Så som solpaneler från Futurasun med 15 års produktgaranti, växelriktare från Solaredge och Fronius. Montagematerial från Tyska K2 och laddboxar från Charge amps och Garo. Har ni behov av större volymer så kontakta oss för en kostnadsfri offert, vi levererar produkter till hela Sverige. Beställer du solceller av märket astronergy kommer de levereras snabbt hem till dig, dubbelkolla med oss först innan du lägger beställning. Om du är på jakt efter en billig och bra solpanel så har du kommit till rätt ställe.

Support och service får ni av vår personal på kontoret i Ljungskile på västkusten. Välkommen att kontakta oss på info@dt-energi.se eller ring 0760287319 om du vill ha kostnadsfri projektering gällande solceller och laddboxar. Om ni skickar in en fråga till oss så får ni svar på priset på solpanel inom 48h.

Köp prisvärda solpaneler och solceller till ett bra pris

Solpanelerna vi säljer kommer från Futurasun, Trina, Axitec, Luxor Longi, Astronergy, Trina och Suntech. Flera av våra solpaneler levereras fraktfritt vilket gör att ditt köp av solceller blir billigt och till ett bra pris. Exempelvis kan du köpa helsvarta solpaneler från Longi på 360w till ett billigt pris. Dessa solpaneler är helsvarta och på 360w, den långa produktgarantin gör det till ett mycket bra köp. Om priset är det viktigaste föreslår vi suntech solcell på 320w, helsvart men med 10 års produkgaranti. Vi kan även hjälpa dig kostnadsfritt att räkna ut hur många solceller du får plats på taket och hur mycket montagematerial du behöver och vilken växelriktare som passar dina behov och antalet solceller. Självklart får du vindlast och snölastberäkning från k2 med i offerten. Det du själv behöver göra är att montera och koppla in. För att göra detta rekommenderar vi att du anlitar auktoriserad elektriker.

Det händer mycket på utvecklingen av Solpanel och solcell just nu. Solpaneler ökar i effektivitet hela tiden. Det betyder också att när du köper solcell så blir priset billigt nu jämfört med tidigare. Solcell kan ha lite olika ytterdimensioner beroende på typ av solpanel och märke på solpanel. Kolla gärna pris med oss innan ni köper solpanel. Nu har vi också lagt till nya Trina vertex 390w helsvart. En snygg solpanel till ett bra pris som levereras fraktfritt. Genom att köpa solpanel billigt på nätet och installera själv så blir din återbetalningstid väldigt kort. Även fast våra solpaneler är billiga så är de av god kvalité. Om du har önskemål om att köpa typer av solpaneler än de som visas på hemsidan så kontakta oss gärna så kan vi ge dig en bra offert.

maila oss på info@dt-energi.se

bottom of page