top of page

Monteringsmaterial

DT energi är din trygga lokala solcellsinstallatör som fokuserar på något så enkelt som att ha nöjda kunder. Vilket är enkelt att följa hos reco.

Utöver de produkterna vi använder för installationer kan ni få tillgång till vårt handplockade sortiment.  Vi bokar gärna ett kostnadsfritt möte med dig där vi mäter taket och därefter lämnar vi en nyckelfärdig offert med fast pris.

Köp utvalda monteringsmaterial till ett bra pris

K2

K2 utvecklar och tillverkar sina säkra produkter i Europa. De använder hög kvalité på sitt material vilket garanterar en lång garantitid på 12 år. K2 har ett brett utbud för att lösa olika taktyper eller för att installera solceller på marken. För beräkning av material använd K2's system eller skicka ett mail till info@dt-energi.se så hjälper vi till att räkna ut det. Skapa gratis användare: https://base.k2-systems.com/

Nor​dmount

Nordmount är en pålitlig och erfaren leverantör av infästningar och material för solcellsinstallationer. Deras innovativa montagesystem är utformat med fokus på kvalitet, hållbarhet och effektivitet. Nordmounts produkter är enkla att arbeta med och passar för installationer på olika taktyper. Oavsett om det är villor, fastigheter, industrier eller ladugårdar, har Nordmount en lösning. Beslag, infästningar och monteringsmaterial från Nordmount är konstruerade för att klara det nordiska klimatet. De är rejäla och pålitliga, vilket ger lång livslängd.
Varje produkt i Nordmounts sortiment är tillverkad i Sverige, vilket möjliggör noggrann kvalitetskontroll och hög standard. Med Nordmount Konfigurator för sollcellsmontage kan du enkelt planera ditt tak och få en sammanställning över materialet du behöver: https://planner.nordmount.se/ 

bottom of page