top of page
Dala Trähus solcellsmontör i t-shirt

DT energi – Din Partner för Solceller 

Välkommen till DT energi! Som ett familjedrivet företag brinner vi för att leverera högkvalitativa solpaneler med ett absolut fokus på våra kunders behov och tillfredsställelse.​

 

Varför välja solceller från DT energi?

​Kvalitet framför allt: Vår erfarenhet och expertis inom branschen säkerställer att varje solpanel vi installerar är av bästa möjliga kvalitet.

Kundens trygghet i centrum: Vi på DT energi rekommenderar alltid våra kunder att anlita en oberoende besiktningsman. Detta steg garanterar trygghet för alla parter och säkerställer att installationen av dina solceller uppfyller alla standarder och förväntningar.

Familjedrivet med passion: Som ett familjeföretag vet vi värdet av ärlighet, integritet och hårt arbete. När du väljer DT energi, väljer du ett företag som behandlar varje projekt som om det vore vårt eget.

Var kan DT energi installera solceller, laddboxar och batterier?

Vi är en lokal solcellsinstallatör som arbetar primärt i Bohuslän. Är du osäker på om vi kan installera där du bor eller behöver hjälp att anlita någon lokalt skicka oss ett mail och fråga:

info@dt-energi.se eller ring oss på 0522-17107

Här kommer några platser där vi installerar solceller, laddboxar och batterier: Stenungsund, Ljungskile, Uddevalla, Lilla Edet, Trollhättan, Vänersborg, Brålanda, Ucklum, Tjörn, Orust, Sjuntorp, Spekeröd, Lysekil, Hunnebostrand, Strömstad, Varberg, Halmstad, Göteborg och många fler.

Söker du efter solpaneler i Uddevalla?

Låt DT energi vara ditt första val. Med vår djupa kunskap om solcellsteknologi och ett genuint engagemang för våra kunder, strävar vi efter att göra din övergång till solenergi så smidig och givande som möjligt.

Ta steget mot en grönare framtid med DT energi – Uddevallas expert inom solceller. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att uppfylla dina solenergimål.

Hur vill du att vi kontaktar dig
Intresserad av
Medlem av Svensk Solenergi

När du fyllt i formuläret så kontaktar vi dig på det sätt som du har kryssat i. Du förpliktigar dig inte till något när du gör detta. 

Vi har egna solcellsmontörer och elektriker

Vårt fokus på kunden har gjort oss fast beslutna att egen personal är bäst. Det gör att vi kan vara säkra på att solcellsmontörerna och elektrikerna har rätt utbildning, kunnande och delar vår omsorg om våra kunder. Solcellsanläggningen ska trots allt sitta i 30 år på ditt tak. Då krävs det att någon med stort kunnande gör installationen. Många av våra solcellsmontörer är i grunden snickare med många års erfarenhet och kan det mesta om byggnation. Kanske taket skulle behöva bytas innan solcellerna ska installeras?

trina solpaneler villa
solceller villa husknuten

Besök vårt visningshus på husknuten i Göteborg

Varmt välkommen att besöka vårt visningshus på husknuten i Göteborg. Hit kan ni komma och förutom att bli inspirerade av att bygga hus även bli inspirerade att installera solceller och laddbox. På visningshuset har vi installerat 20 st solpaneler av märket Futurasun. För vägbeskrivning och öppettider besök dalaträhus.se

Bara välkända och marknadsledande solceller med långa garantier

Vi på DT Energi har lång erfarenhet av solceller. Denna erfarenhet har lett oss till att enbart jobba med välkända varumärken som har långa garantier. Eftersom vi alltid åker ut på plats så vet vi vilka solceller som passar in bäst på just ditt tak. Vi föreslår de solceller,  monteringssystem, växelriktare, batterier och laddbox som passar bäst in på just ditt hus. Vi jobbar oftast inte med färdiga solcellspaket, utan allt skräddarsys för just dina behov och ditt hus utformning.

Familjeföretaget som grundades redan 1967

DT Energi är ett systerbolag till Dala Trähus AB

DT Energi (DalaTrähus Energi) är ett systerbolag till DalaTrähus AB, som säljer och bygger prefabricerade hus på västkusten med omnejd. Företaget grundades redan 1967 och omfattar nu säljare, snickare, konstruktörer och administratörer. När Dala Trähus bygger styckehus, lägenhets- eller husområden kan solceller installeras från start genom DT Energi. Vår största kundkrets är dock villaägare med redan befintliga bostäder, som vill hitta en lösning för just sitt tak. Läs mer på Dala trähus hemsida.

Dala Trähus

Expertkunskap

Tillsammans med våra leverantörer har vi expertkunskap gällande vilka solceller som passar bäst för just ditt tak, vilken växelriktare som ger mest effekt och hur solpanelerna hålls effektiva. Eftersom vi skräddarsyr din anläggning blir effekten större och mer anpassad till din fastighet. Vi håller även kunskapsnivån hög och uppdaterad genom att regelbundet genomgå generella utbildningar men också specifika utbildningar om produkter hos våra leverantörer och tillverkare. 

Generösa garantier

Vi arbetar tillsammans med några av världens ledande tillverkare inom solceller, växelriktare, laddboxar och monteringssystem. Tack vare generösa garantier som sträcker sig ända tillbaka till tillverkaren får du ett långsiktigt och bekymmersfritt ägande. De solceller vi erbjuder har minimum 15 års produktgaranti och 25 års effektgaranti. Växelriktare och optimerare från Solaredge har standard 12 års produktgaranti men kan förlängas till hela 25 år. Poängen är att när du väljer DT energi så vet du att din anläggning kommer hålla i många år.

Trygghet och trovärdighet

Vi utgår från det personliga mötet hemma hos dig. För att kunna ge ett så trovärdigt erbjudande som möjligt, så måste vi vara på plats

och mäta upp ditt tak och kontrollera så att taket klarar av att bära solceller och monteringssystem. Sådant ser man inte i digitala verktyg. 

Sekretesspolicy

När du kontaktar oss godkänner du automatiskt våra sekretessvillkor. Läs dem här: Följ länken

bottom of page