top of page

Trevliga och snabba, håller vad de lovar - Peter B

Solceller, batterier och laddboxar sedan 2016
Hur vill du att vi kontaktar dig
Intresserad av
Medlem av Svensk Solenergi

När du fyllt i formuläret så kontaktar vi dig på det sätt som du har kryssat i. Du förpliktigar dig inte till något när du gör detta. 

Vilka är då DT Energi?

DT Energi är ett systerbolag till Dala Trähus AB

DT Energi (DalaTrähus Energi) är ett systerbolag till DalaTrähus AB, som säljer och bygger prefabricerade hus på västkusten med omnejd. Företaget grundades redan 1967 och omfattar nu säljare, snickare, konstruktörer och administratörer. När Dala Trähus bygger styckehus, lägenhets- eller husområden kan solceller installeras från start genom DT Energi. Vår största kundkrets är dock villaägare med redan befintliga bostäder, som vill hitta en lösning för just sitt tak. Läs mer på Dala trähus hemsida:

Expertkunskap

Tillsammans med våra leverantörer har vi expertkunskap gällande vilka solceller som passar bäst för just ditt tak, vilken växelriktare som ger mest effekt och hur solpanelerna hålls effektiva. Eftersom vi skräddarsyr din anläggning blir effekten större och mer anpassad till din fastighet. Vi håller även kunskapsnivån hög och uppdaterad genom att regelbundet genomgå generella utbildningar men också specifika utbildningar om produkter hos våra leverantörer och tillverkare. 

Generösa garantier

Vi arbetar tillsammans med några av världens ledande tillverkare inom solceller, växelriktare, laddboxar och monteringssystem. Tack vare generösa garantier som sträcker sig ända tillbaka till tillverkaren får du ett långsiktigt och bekymmersfritt ägande. De solceller vi erbjuder har minimum 15 års produktgaranti och 25 års effektgaranti. Växelriktare och optimerare från Solaredge har standard 12 års produktgaranti men kan förlängas till hela 25 år. Poängen är att när du väljer DT energi så vet du att din anläggning kommer hålla i många år.

Trygghet och trovärdighet

Vi utgår från det personliga mötet hemma hos dig. För att kunna ge ett så trovärdigt erbjudande som möjligt, så måste vi vara på plats

och mäta upp ditt tak och kontrollera så att taket klarar av att bära solceller och monteringssystem. Sådant ser man inte i digitala verktyg. 

Sekretesspolicy

När du kontaktar oss godkänner du automatiskt våra sekretessvillkor. Läs dem här: Följ länken

dala_logo_rod.png
bottom of page