Kontakt
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
SSE_Medlem_vertikal.png

Medlem hos Svensk solenergi

Skicka meddelande till oss!

© 2019 by Dalaträhus-Energi

Vi gör det enkelt

- att producera solenergi

Vi vill inte krångla till det! Det ska vara enkelt att köpa och installera solceller.

 

DT Energi jobbar för att bidra till utveckling av miljövänliga energikällor. Det gör vi genom att leverera nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag.

SSE_Medlem_horisental.png

vilka är DT Energi?

Belägna i vackra Ljungskile utanför Göteborg har vi nära till allt och lutar oss mot lång erfarenhet av försäljning och bygg.

DT Energi är ett dotterbolag till DalaTrähus AB

DT Energi (DalaTrähus Energi) är ett dotterbolag till DalaTrähus AB, som säljer och bygger prefabricerade hus på västkusten med omnejd. Företaget grundades redan 1967 och omfattar nu ett femtontal säljare, konstruktörer och administratörer. När DalaTrähus bygger styckehus, lägenhets- eller husområden kan solceller installeras från start genom DT Energi, vilket gör processen både enklare och tryggare. Vår största kundkrets är dock villaägare med redan befintliga bostäder, som vill hitta en lösning för just sitt tak.

Expertkunskap

Tillsammans med våra leverantörer har vi expertkunskap gällande vilka solceller som passar bäst för just ditt tak, vilken växelriktare som ger mest effekt och hur solpanelerna hålls effektiva. Eftersom vi skräddarsyr din anläggning blir effekten större än om du köper ett färdigt solcellspaket från någon av våra konkurrenter.

Generösa garantier

Vi arbetar tillsammans med några av världens ledande tillverkare inom solceller, växelriktare och monteringssystem. Tack vare generösa garantier som sträcker sig ända tillbaka till tillverkaren får du ett långsiktigt och bekymmersfritt ägande.

Trygghet och trovärdighet

Vi använder samma slags solceller på våra egna tak som vi erbjuder dig som kund. För oss handlar det om trygghet och att vi tror på det vi gör. Kom gärna och titta!

Sekretesspolicy

När du kontaktar oss godkänner du automatiskt våra sekretessvillkor. Läs dem här: Följ länken

Följ oss på facebook

Skriv din epost nedan för att få våra senaste nyheter