top of page

Växelriktare & solcellsbatteri från Ferroamp, Solax, Huawei och Sungrow m.m

DTenergi är din trygga lokala solcellsinstallatör som fokuserar på något så enkelt som att ha nöjda kunder. Vilket är enkelt att följa hos reco.

Utöver de produkterna vi använder för installationer kan ni få tillgång till vårt handplockade sortiment.  Vi bokar gärna ett kostnadsfritt möte med dig där vi mäter taket och därefter lämnar vi en nyckelfärdig offert med fast pris.

Växelriktare

Komplettera din anläggning med solcellsbatterier

Många väljer idag att komplettera sin solcellsanläggning med solcellsbatterier direkt. Att investera i solcellsbatterier gör det möjligt att lagra en del av solenergin, vilket gör att användningen av din solel blir större samtidigt som du kan använda den när elpriset är högt och på så sätt spara ännu mer.

Med solcellsbatterier har du också möjlighet att ansluta dig till ett virtuellt kraftverk för att kunna vara med och stötta upp det svenska kraftnätet. På så sätt går det att få ytterligare en inkomst på solcellerna, och det gör att återbetalningstiden på solcellsanläggningen blir betydligt kortare. Läs om balanseringstjänster med Checkwatt här.

 

Om det är svårt att orientera sig i fråga om solcellsbatterier finns vi här för att svara på frågor gällande Ferroamp Power Station och Huawei batterimoduler exempelvis, bara maila oss på info@dt-energi.se

Solcellsbatterier

Växelriktare från Solaredge, Solax, Huawei och Sungrow till ett bra pris

Vi har valt ut de mest kända och pålitliga växelriktarmärkena på marknaden idag. Enkelt förklarat används växelriktaren för att omvandla likström från solcellerna till växelström så att i första hand ditt hus kan använda det, i andra hand säljs din solenergi på marknaden till spotpris.

Som du ser har vi flera olika märken på växelriktare. Det som skiljer Solaredge mot Fronius och SMA är att Solaredge använder optimerare som fästs under panelerna. Dessa gör att solcellsanläggningen intge påverkas lika mycket om några paneler hamnar i skugga. Du kan också se elproduktionen på varje panel. Men har du ingen skugga på taket och på solcellerna så behövs det i regel inte optimerare. 

Om du är osäker på vilken växelriktare du ska välja eller har andra frågor gällande våra produkter, så hjälper vi gärna till i dina funderingar. Skicka oss ett mail på info@dt-energi eller fyll i vårt kontaktformulär. Vårt kontor finns i området Göteborg, Kungälv, Stenungsund, Uddevalla,  Trollhättan och bor du häromkring har vi troligtvis möjlighet att mötas med dig för att kunna hjälpa dig. I övrigt levererar vi växelriktare, solpaneler och batterier till hela Sverige.

Läs gärna vår blogg under Referenser, där vi beskriver vilka solcellsinstallationer vi gjort - där kan du se bilder och läsa om vilka produkter och vilket material som använts. Vi har installerat solceller på bland annat följande orter: Göteborg, Kungälv, Stora Höga, Stenungsund, Tjörn, Orust, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Ljungskile och Munkedal.

Hybridväxelriktare Huawei för batterier och solceller

Hybridväxelriktaren från Huawei gör att du kan ansluta batteri till din solcellsanläggning. Huaweis hybridväxelriktare är ett bra val för dig som vill framtidssäkra din solcellsanläggning och kunna utöka med batterier i framtiden. 

 

Om det känns för klurigt att räkna fram vilka produkter du skall ha så skicka iväg ett mail till info@dt-energi.se, vi hjälper dig mer än gärna. 

Solcellsoffert

Det är enkelt att komma i kontakt med oss om du vill 

få en kostnadsfri offert på din solcellsanläggning och solcellsbatterier. Skicka in dina uppgifter i formuläret här nedanför:

bottom of page