Laddstation ZAPTEC Pro - Med 4G

Artikelnr ZM000613
18 250 SEK
Finns i lager
1
Produktdetaljer

[tab name='Produktinfo']

Laddstation ZAPTEC Pro - Med 4G Ink Zaptec bakplatta ZM000438

Alla zaptecs tillbehör kan beställas hos oss. Vi kan installera zaptec system i Göteborg och Stockholms området, skicka en offertförfrågan till info@dt-energi.se

ZAPTEC Pro är en intelligent laddstation med integrerat 4G vilket underlättar installation och säkerställer en säker uppkoppling. Laddstationerna har integrerad last- och fasbalansering, vilket innebär att systemet utnyttjar den ström som finns tillgänglig i parkeringsanläggningen på ett optimalt sätt.


Laddboxarna levererar alltid den snabbast möjliga laddningshastigheten vid varje given tidpunkt. Upp till 66% fler bilar kan ladda på befintlig elkapacitet med ett ZAPTEC-system jämfört med ett traditionellt laddsystem! ZAPTECs intelligenta laddsystem optimerar elanvändningen vilket resulterar i stora kostnadsbesparingar för fastighetsägare. Genom att kapa effekttoppar undviks onödig uppgradering av elsystemet och effektkostnader gentemot nätbolaget hålls nere.

FÖRBERED FÖR ELBILSLADDNING TILL ALLA

I ett ZAPTEC-laddsystem kan alla parkeringsplatser förberedas för elbilsladdning. På så sätt kan ni enkelt och billigt addera fler laddboxar över tid.

[tab name='viktiga egenskaper']

4G

Lägre installationskostnad för elbilsladdning i bostadsrättsföreningar ZAPTEC Pro med 4G ger lägre installationskostnader och ingen användning av ytterligare Nätverkslösningar krävs.

Rättvis betalning

Fördela kostnaden för elbilsladdning rättvist

Inbyggd elmätare visar exakt laddningsförbrukning. I parkeringsgarage eller på parkeringar kan laddare tilldelas varje användare, som sedan betalar för sin elförbrukning. Använd ZAPTEC Portal som administrationssystem utan extra kostnad eller välj mellan olika betaltjänster för automatisk betalning, drift och support

Säkerhet

ZAPTEC håller högsta säkerhetsstandard

Laddstationen ZAPTEC Pro gör att man kan ladda tryggt med en godkänd typ-2-kontakt, integrerade säkringar, inbyggt jordfelsskydd och kraftfulla säkerhetsreläer.

ISO 15118

ZAPTEC Pro stöder ISO 15118 vilket innebär att den är förberedd för att kunna ta emot information från det laddande fordonet så som laddstatus och avresetid med mera.

BETALA FÖR DET DU FÖRBRUKAR

Varje laddstation mäter, via en inbyggd MID-testad energimätare, den el som förbrukas. Laddkostnaderna kan sedan enkelt fördelas på respektive användare genom export av laddrapporter från vår kostnadsfria ZAPTEC Portal.

Ni kan välja att låta användarna avbetala investeringen av laddstationerna genom ett extra påslag på kostnaden för elförbrukningen eller som en extra fast avgift på parkeringshyran.

Större frihet med automatisk betallösning

Frigör tid gällande administration kring elbilsladdning genom att välja en av Zaptecs integrerade laddningsoperatörer.

KOSTNADSFRI MOLNTJÄNST

I ett ZAPTEC-laddsystem är alla laddstationer anslutna till zaptecs molnbaserade styrsystem ZapCloud via Internet. Löpande programvaruuppdateringar gör att teknologin optimeras och säkerställer driftövervakning av varje laddstation för stabil och säker drift. Välj en laddningslösning som fungerar idag och i framtiden!

Zaptec 2020

300.000 parkeringsplatser

färdigställda för elbilsladdning

4000 bostadsrättsföreningar och

flerfamiljshus är ZAPTEC-användare

Spara denna produkt för senare användning