top of page

Vilka är fördelarna med Garos laddstationer?

När du använder dig av en användarvänlig laddstation från från Garo och kan du vara säker på att din bil dessutom laddar både snabbt och säkert. Laddaren erbjuder dessutom dynamisk lastbalansering och kommer med fast kabel för enkelt handhavande. Laddstationen är säker att använda då den är utrustad med alla de jordfelsskydd som Elinstallationsreglerna kräver ska finnas.

När du laddar kan du enkelt se hur laddningen går eftersom laddstationen är utrustad med en energimätare. Du kan enkelt kontrollera hur mycket energi som går åt och din laddstation kan kommunicera med både ljud- och ljussignaler beroende på vad det är för laddstatus.

Med den inbyggda RFID-läsaren skapas en extra säkerhetsnivå eftersom du med den kan bestämma vem som får använda laddaren och vem som inte får det. Laddstationen från Garo är både flexibel och framtidssäkrad (eller Futuresmart som Garo valt att kalla det). Den kan kommunicera via Wi-Fi, LAN eller 4G och det är enkelt att bygga kluster och grupper av laddare som samverkar och delar på tillgänglig effekt som ett smart nätverk.

Comments


bottom of page