top of page

Laddbox Zappi Göteborg

Hos en kund i Göteborg installerade vi laddboxen Zappi från Myenergi i England.


Nedan ser ni resultatet. Laddboxen är kopplad till att övervaka hur mycket solenergi som produceras av solcellsanläggningen men också hur mycket el som används i huset just nu. Då vet laddboxen när den ska ladda elbilen. Då du kan ställa in att den bara ska laddas när solcellsanläggningen producerar solenergi. Eller ställa in den att den ska ladda när elpriset är lågt.

Laddbox zappi installerad på vägg vid en växelriktare

Zappi är en smart laddbox. Den fungerar inte bara som en vanlig laddbox. Zappi har också olika laddningslägen för att utnyttja 100% grön energi som genereras från dina solceller eller från vindkraft. Genom att öka avkastningen på investeringen (ROI) för dina solceller och elbilar är zappi enkel att installera och användarvänlig. Men oroa dig inte, om du inte har installerade solceller fungerar zappi fortfarande som en vanlig laddbox som utnyttjar elnätet.


Myenergis innovativa team är den första sol laddboxen i sitt slag och har noggrant utformade funktioner och funktioner för att ge dig fullständig kontroll över din laddningsupplevelse för elbilar. I kombination med myenergi -appen kan du ställa in timers för att använda ekonomitaxor, använda boost -funktionen, övervaka dina enheter och mycket mer!


Kika gärna på våra övriga laddboxar här.


Laddbox zappi som visar hub och mobil app


Denna framtidssäkra, intelligenta laddbox är tänkt, utvecklad och tillverkad internt i Storbritannien. Hos DTenergi får du ett bra och billigt pris på din Zappi laddbox. Vi installerar laddboxar och laddstolpar i Göteborg, Trollhättan, Lilla edet, Stenungsund, Vänersborg, Uddevalla, Strömstad, Ljungskile, Stora höga, Lerum, Kungälv och många fler orter.

댓글


bottom of page