top of page

Installation laddbox Stenungsund

För att se vilka laddboxar vi tillhandahåller i Stenungsund klicka på länken här nedan.

Easee home har utgått, då den inte får installeras enligt elsäkerhetsverket.Easee home laddbox installerad på vägg

Hos kund i Stenungsund har DT energi installerat en laddbox av märket Easee. Easee är en av de smartaste och minsta laddboxarna på marknaden.


Den har ett flertal integrationsmöjligheter till tredje part som gör laddboxen ännu smartare än tidigare! Den kan till exempel styras av elpriset, dvs den startar och avslutar laddning beroende på om elpriset är högt eller lågt. Det gör att du med denna laddbox bara behöver bekymra dig om att sätta i laddkabeln när du kommer hem efter jobbet, laddboxen håller själv reda på när den ska starta laddningen av din elbil.


Denna kund valde att köpa till en energimätare som gör att elbilsladdningen anpassas beroende på hur mycket effekt som används i huset just nu. Säg att du kokar vatten, dammsuger och använder spisen. Då finns det antagligen inte tillräckligt med utrymme för att också ladda din elbil. Hade kunden inte haft en energimätare som aktiverar den dynamiska lastbalanseraren som finns inbyggd i laddboxen, så hade huvudsäkringen med stor sannolikhet löst ut. Med denna smarta funktion så anpassas laddningen efter det som finns tillgängligt i huset. Smart va?!


Se gärna våra övriga laddboxar här.


Teknisk specifikation

  • Laddstyrka 1,4 - 22 kW

  • Laddkontakt Typ 2

  • Inbyggd energimätare

  • Inbyggd jordfelsbrytare typ B

  • Uppkoppling med WiFi 2.4 GHz b/g/n

  • Möjlighet att låsa fast kabeln

Säkerhet

Kommunikation


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page