Solpaneler, montagesystem & utseende

Nedan går vi igenom några av de valmöjligheter du kan göra, som är bra att ha kunskap om, då de kan påverka ditt pris.

Utseende på solpanel

Standardpanelen vi använder är monokristallin, vilket är enfärgade svarta solpaneler. Dessa har en något högre effekt än de blå solpanelerna som finns på marknaden. Vi har ett antal olika leverantörer och valmöjligheter för de solpanelerna vi tillhandahåller. Vår utgångspunkt är alltid att välja paneler utifrån din fastighet och dina förutsättningar, för att få paneler med rätt effekt, från rätt leverantör. ​

Storlek på solpanel

Solpanelen vi använder oss av är cirka 1,65 x 1 m och har en effekt på 320 W. Vi har även större paneler såsom mörkblå paneler på 385 W, eller svarta 400W-paneler. Det är utformningen av ditt tak som avgör vilka paneler som är bäst lämpade för just dig.

Växelriktare - solaredge - SMA

När du begär en offert hos oss gör vi en beräkning för vilken växelriktare som passar bäst och levererar optimal effekt för din solcellsanläggning. Däremot kan det vara bra att ha i åtanke att om du någon gång tänkt utvidga din anläggning och lägga till fler solpaneler, kan det vara värt att skaffa en växelriktare med högre effekt direkt. På så vis kommer du inte behöva uppgradera växelriktaren framöver när du väl expanderar din anläggning.

Monteringsmaterial- K2

Vi arbetar med tyska K2-systems. De levererar montagesystem med högkvalité och långa garantier. Materialet från K2 produceras i Tyskland och följer med 12 års produktgaranti. Via K2 får vi alltid fram skräddarsydd snölast och vindlastberäkning, så att allt monteras i enlighet med de förutsättningar som råder hos dig. Allt för din trygghet.

Garanti på solpaneler och material

Vi erbjuder 15 års produktgaranti för både solpanelerna och montagesystemet. Därutöver ingår 25 års effektgaranti, samt 25 års produktgaranti för optimerare från solaredge
 

Växelriktare från solaredge erbjuder vi i vårt standarderbjudande en 12 års produktgaranti, med möjlighet att utöka garantin till 20, alternativt 25 år.

Solceller, solaredge, k2, axitec
installation av solceller på hus med plåttak
DT enegi solceller

Skriv ett meddelande

© 2020 by Dalaträhus-Energi