top of page

Solcellsanläggning i Varberg med Batterier som levererar stödtjänster via checkwatt

42st solceller från Denim på villa i Varberg

DTenergi har installerat totalt 42 solpaneler från Denim, ett känt och pålitligt märke inom solceller. Denims solpaneler är kända för sin effektivitet och hållbarhet, vilket säkerställer att kunden i Varberg kommer att dra nytta av denna installation under många år framöver.

Solceller installerade på villa i varberg som levererar stödtjänster via checkwatt

Investera i solceller i Varberg

I dagens snabbt föränderliga värld är det viktigare än någonsin att tänka på hållbarhet och effektivitet, särskilt när det gäller våra hem och företag. Att investera i solpaneler och batterier kan ge dig många fördelar som sträcker sig långt bortom det uppenbara miljömässiga värdet. Här är några konkreta sätt på vilka just DU, som kund, kan dra nytta av denna investering:


Solceller installerade på  baksida på villa i varberg som levererar stödtjänster via checkwatt


1. Ekonomiska besparingar på lång sikt: Efter den initiala investeringskostnaden kan solpaneler minska eller till och med eliminera dina elräkningar. Med tanke på de stigande energipriserna är detta en bra lösning för att låsa in dina energikostnader.


2. Öka fastighetens värde: Fler och fler hemköpare är medvetna om värdet av förnybar energi. Genom att ha en solcellsinstallation kan ditt hem eller din kommersiella fastighet öka i värde.


3. Energisäkerhet med batterilagring: Genom att kombinera dina solpaneler med batterier från Solax kan du lagra överskottsenergi för användning under natten eller molniga dagar. Detta ger dig större energisäkerhet och mindre beroende av elnätet.


4. Bidra till elnätets stabilitet och tjäna pengar på stödtjänster

Din anläggning kan leverera stödtjänster som FCR till svenska kraftnät via Checkwatt, vilket inte bara bidrar till elnätets stabilitet utan också kan generera ytterligare inkomster för dig som kund.


Detta solax batteri kan ge en effekt på 12.1kW. Vilket enligt checkwatts beräkningar skulle kunna ge så mycket som 41 962 kr per år i intäkt.


5. Lång livslängd och lågt underhåll: Solpaneler från Denim och batterier från Solax är kända för sin hållbarhet och kvalitet. Efter installationen kräver systemet minimalt underhåll och kan fungera effektivt i flera decennier.


6. Säkerställa energioberoende: Med solpaneler och batterilagring blir du mindre beroende av externa energikällor och prisfluktuationer, vilket ger dig större kontroll över din egen energiförsörjning.


Slutsats om att investera i solceller i Varberg

Att investera i solpaneler och batterier är inte bara ett steg mot en grönare framtid, utan även ett smart ekonomiskt beslut som ger konkreta fördelar för dig som kund. Oavsett om ditt mål är att minska dina elräkningar, öka fastighetens värde eller säkerställa din energiförsörjning, är solenergi och batterilagring lösningen.


Har du en befintlig solcellsanläggning med batterier? Då behöver du en CM10 för att komma igång och leverera stödtjänster.Kika gärna på våra andra solcellsbatterier och växelriktare i vår webshop här!

Comments


bottom of page