top of page

Trina solpaneler installerade i Uddevalla

DTenergi installerade 51st solpaneler på en villa i Uddevalla. Alla solpaneler är optimerade med solaredge. kWp för hela solcellsanläggningen är 19,6. Solcellsanläggningen kommer att producera så pass mycket att villaägaren i princip inte behöver köpa någon el sett över hela året.

solceller och solpaneler installerade på villa

villa med solceller från trina


Solpaneler från Trina solar installerade på villatak

Monteringssystemet kommer från nederländska Esdec.

Deras marknadsledande system för solcellsmontage är verkligen innovativt. Takkroken kläms mellan takpanna och bärläkt. På detta vis så behöver man inte skruva och förstöra takets tätskikt. Vilket naturligtvis är väldigt populärt. Dock blir det något fler krok än traditionella system för infästning av solceller. Alla installationer baseras på vind och snölastberäkningen från esdec.

monteringssystem esdecUnder sommaren kommer det att vara ett stort överskott på solelproduktionen. Fakturorna från elhandelsbolaget kommer då att vara på minus, detta ackumuleras de månader som anläggningen ger ett överskott. Detta gör att man har så pass mycket till godo att det man sålde på sommaren kan betala av fakturorna som kommer till vintern.


elpriset solceller

Solceller från Trina solar

Solpanelerna från Trina har ett väldigt fint estetiskt utseende. De passar otroligt bra in på svarta betongpannor där de blir en del av taket. Trinas solpaneler är lite bredare än standarden på solpaneler. vilket gör att dessa solpaneler passar extra bra in på vissa tak. Dessa solpaneler hjälper villaägaren att klara av de ökande priserna på elmarknaden. Då elpriset är högre på dagarna då solen lyser får man bra betalt för den solel som man producerar.Solpanel och solceller från Trina


Installera solceller villa i Uddevalla

Det är en god idé att så snabbt som möjligt få upp solceller på ditt villatak. Solceller är en vinst för dig och din villa, både ekonomiskt med kanske viktigare miljömässigt. Gör en insats för din ekonomi och för miljön. Installera solceller på din villa idag. DTenergi är en trygg leverantör med bra betyg. Vi har också egna montörer för att säkerställa en korrekt installation på ditt tak. Varför inte välja solceller från Trina på ditt tak också?


Comments


bottom of page