top of page

45st Trina solpaneler installerade på villa i Rabbalshede

Solpaneler från Trina

Dtenergi har installerat 45st Solpaneler av märket Trina. Varje solpanel är på 400w styck. Dessa är installerade på två olika tak och väderstreck. Trina solpanelerna är optimerade med optimerare från solaredge. Solpanelerna har produktgaranti på 15 år och effektgaranti på 25år.


Vi installerade också en smartmeter från solaredge så att man i solaredge appen också kan se husets förbrukning.

Solcellsanläggning

Förväntad solelproduktion är 16 000 kWh per år. Vi räknar med att denna solcellsanläggning är avbetalad på ca 8 år. Förutom ett bra val för miljön så ger en solcellsanläggning som denna en bra och trygg avkastning.


Solelproduktion villa

Solceller Rabbalshede

Letar du efter en hållbar och lönsam lösning för din energiförsörjning? Då har du kommit rätt! Hos Dtenergi har vi stolt installerat 45 stycken Trina solpaneler i Rabbalshede, med varje panel som genererar imponerande 400 watt. Låt oss ta en närmare titt på vad denna imponerande solcellsinstallation har att erbjuda.


Trina Solpaneler: Enastående Effektivitet

Våra Trina solpaneler är toppmoderna och optimerade med solaredge optimerare för maximal effektivitet. Med solpanelernas produktgaranti som sträcker sig över 15 år och en imponerande effektgaranti på 25 år kan du vara säker på att din investering är väl skyddad. Denna robusta teknik är ett bevis på kvalitet och pålitlighet.


Intelligent Energiövervakning med Solaredge

Vi har också installerat en smartmeter från solaredge, vilket gör det möjligt att enkelt övervaka och hantera din energiförbrukning via solaredge-appen. Det ger dig kontrollen över ditt husets energianvändning i realtid och hjälper dig att maximera din besparing.


Solenergi i Rabbalshede: En Hållbar Investering

Vår solcellsanläggning i Rabbalshede kan förväntas ge en solelproduktion på hela 16 000 kWh per år. Detta gör det möjligt att återbetala din investering på endast cirka 8 år. Utöver de miljömässiga fördelarna ger en solcellsanläggning som denna också en stabil och lönsam avkastning över tid. Det är en investering i både en grönare framtid och din ekonomiska trygghet.


Satsa på solenergi med Trina solpaneler och solaredge teknologi från Dtenergi i Rabbalshede. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av solens kraft på ett hållbart och ekonomiskt fördelaktigt sätt!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page