top of page

Solpaneler installerade på villa i Uddevalla


Solcellsanläggning på 30st solpaneler installerade på villa i Uddevalla. Märket på solpanelerna är Longi och varje solpanel är på 375w, vilket ger en totaleffekt på 11,2kw.

Monteringssystemet kommer från Esdec. Fördelen med Esdec EVO är att vi inte behöver skruva igenom takpappen utan krokarna kläms runt bärläkt och takpanna. Det blir något fler krokar för att klara vind och snölast men ett tak utan hål är såklart bättre!

Esdec EVO monteringssystem
Esdec


På denna solcellsanläggning valde vi också att optimera varje solpanel med effektoptimerare från SolarEdge . Då det är risk för mycket skuggning från träden bredvid huset.


Varför Solaredge:

Solpaneler Villa Uddevalla


Det är smart att installera solpaneler på ditt villatak. En villa med solpaneler på taket kan få mycket solenergi producerad. Ofta försöker man matcha den solenergi som solpanelerna producerar med vad din villa konsumerar. DTenergi är en trygg och långsiktig solcellsinstallatör som installerar solpaneler med bra kvalité och bra utseende. Många med svart tak på sin villa väljer helsvarta solpaneler från Longi. Trots att de är helsvarta kan man få solpanelerna till ett bra pris. Installera solpaneler från DTenergi.


Comments


bottom of page