top of page

Solceller villa Romelanda

I Romelanda installerade DTenergi solceller på en villa. Totalt fick det plats 20st Eurener solceller på villan och varje solpanel var på 450w styck. Varje solpanel optimerades med solaredge då det var en del skuggning och olika vinklar på detta tak. Denna solcellsanläggning kommer producera ungefär 8500 kWh per år.


Solceller installerade på villa i Romelanda

Solceller Romelanda

Solceller är ett modernt och miljövänligt sätt att producera egen el från solens strålar, som är en oändlig och gratis energikälla. Med solceller på din villa kan du bli mer självförsörjande på el, spara pengar på elräkningar, och bidra till att minska utsläppen av växthusgaser. Om du bor i Romelanda eller närliggande områden, kan du anlita DTenergi, som är en erfaren och kvalificerad solcellsinstallatör med många nöjda kunder.
DTenergi har installerat solceller på villa i Romelanda

DTenergi har installerat solceller i Romelanda

DTenergi har nyligen installerat solceller på en villa i Romelanda, som nu kan njuta av sin egen elproduktion. Villan har fått 20 stycken solpaneler av märket Eurener, som är bland de bästa på marknaden. Solpanelerna har en effekt på 450 watt var, vilket ger en total effekt på 9 kilowatt för hela solcellsanläggningen. Det betyder att villan kan producera cirka 8500 kilowattimmar per år, vilket motsvarar ungefär 80 procent av deras årliga elanvändning.diagram över solelproduktion per år


Solaredge

För att optimera solcellsanläggningen till villans tak och skuggläge, har DTenergi använt sig av Solaredge, som är ett smart system för optimering och övervakning av solpanelerna. Med Solaredge kan man se hur mycket el varje solpanel producerar, och justera dem individuellt för att maximera produktionen. Solaredge har också en app som gör det möjligt att följa sin elproduktion i realtid och se hur mycket pengar man sparar.


Esdec

För att montera solpanelerna på villans tak med betongpannor, har DTenergi använt ett montagesystem från Esdec, som är specialiserade på solcellsmontage för olika typer av tak. Montagesystemet fäster solpanelerna med krokar som passar till betongpannorna, vilket ger en stabil och säker montering som inte skadar taket.


Om du också vill installera solceller på din villa i Romelanda, kan du kontakta DTenergi för att få ett kostnadsfritt och personligt erbjudande om solceller för din villa. De har ett brett utbud av solcellslösningar som passar olika behov och budgetar, och de erbjuder också rådgivning, projektering, installation och service. DTenergi är ett bra val för dig som vill installera solceller i Romelanda.

Fråga DTenergi vad det kostar att installera solceller. Vi kommer ge er ett bra pris på solceller installerat och klart. Att installera solceller på villa är en bra investering som ger dig bra avkastning över tid. Du får just nu grönt rot avdrag direkt på fakturan vilket gör priset du betalar för solceller ännu lägre. Passa på nu och skicka in en förfrågan till DTenergi om solceller. Vi brukar alltid åka ut och presentera oss och mäta ditt tak, vi tar ansvar från början. Då vet vi vilket montagesystem som passar och hur många solceller som får plats på ditt tak. Att skicka offertförfrågan till oss om solceller kostar inget och du binder dig inte till något.

bottom of page