top of page

Solceller installerade i Uddevalla

Solceller är ett smart och miljövänligt sätt att producera sin egen solel. DT energi har utfört en installation i Uddevalla, där vi har installerat 28st solpaneler villan här nedanför.


Vi ska också skriva om de tre tillverkare som har levererat produkterna till detta projekt: Phono Solar, Solis och Esdec.


Phono Solar är en global ledande tillverkare av högpresterande solpaneler som har varit verksamma sedan 2004. De är en del av SUMEC Group, ett dotterbolag till Fortune 500-företaget China National Machinery Industry Corporation Ltd (Sinomach). Phono Solar har levererat över 11 GW av solpaneler till mer än 120 länder i världen och har vunnit flera utmärkelser för sin kvalitet och innovation. I Uddevalla-projektet har de levererat 28 st 405w solpaneler.


Solis är en av de mest erfarna och största tillverkarna av växelriktare, som omvandlar likström från solpanelerna till växelström som kan användas i hushållet eller matas ut på elnätet. Solis grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Kina, men har också globala kontor i bland annat Sverige

Solis erbjuder kostnadseffektiva och pålitliga lösningar för både bostäder, kommersiella och industriella användare. I Uddevalla-projektet har de levererat en Solis-3P10K-4G växelriktare, som har en maximal effekt på 10 kW och en verkningsgrad på 97,8%.


Esdec är en nederländsk tillverkare av smarta montagesystem för solpaneler, som gör installationen enklare och snabbare. Esdec startade 2004 som ett solinstallationsföretag, men började snart utveckla sina egna montagesystem baserade på sina erfarenheter från fältet. Idag är Esdec den internationella marknadsledaren inom sitt område. Esdec har montagesystem för alla typer av tak, både lutande och platta. I Uddevalla-projektet har de levererat sitt ClickFit EVO-system för betongpannor, som består av starka och lätta komponenter.


Vi hoppas att du har fått en bättre bild av de produkter som DT Energi har använt i sitt solcellsprojekt i Uddevalla. Om du är intresserad av att installera solceller på ditt eget tak, kan du kontakta DT Energi för mer information och offert. De har lång erfarenhet och kompetens inom solenergi och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Comments


bottom of page