top of page

Solceller i Munkedal - ett smart val för dig som vill spara pengar och miljö


Solenergi är en förnybar och klimatsmart energikälla som kan hjälpa dig att sänka dina elkostnader och minska ditt beroende av elnätet. Med solceller på ditt tak kan du producera din egen el och sälja överskottet tillbaka till elbolaget. Du kan också dra nytta av det statliga stödet för solceller, som består av ett investeringsbidrag på 20% av kostnaden och ett skattereduktion på 60 öre per kWh för den el du matar in på nätet.


Solceller installerade på villa i Munkedal


Solceller i Munkedal

Men för att få ut det mesta av din solcellsanläggning behöver du välja rätt produkter och leverantör. Det är här Dalträhus Energi kommer in i bilden. Dalträhus Energi är ett företag som har lång erfarenhet av att sälja och installera solceller i Munkedal och andra delar av Sverige. Vi erbjuder högkvalitativa solceller från Phono Solar, en global ledande tillverkare av solceller. Phono Solar har varit listad som en Tier 1 PV-modultillverkare av BNEF sedan 2014 och har vunnit flera utmärkelser för sina solceller.


Vi använder också växelriktare från Growatt, en annan världsledande leverantör av smarta energilösningar. Growatt växelriktare har hög effektivitet, låg ljudnivå och lång livslängd. De är också enkla att övervaka och styra via en app eller en webbportal. Vi har valt en 12 kW växelriktare från Growatt för vår installation i Munkedal, som passar perfekt för den storlek och effekt som vi behöver.esdec rail och solceller på tak i munkedal

esdec rail och solceller på tak i munkedal


För att fästa solcellerna på taket använder vi monteringssystem från Esdec, en internationell marknadsledare inom solpanelmonteringssystem. Esdec utvecklar smarta och lätta monteringssystem som gör installationen snabb och enkel. De har också hög hållbarhet och kvalitet, vilket garanterar att solcellerna sitter säkert på plats under många år.


Installationen av solceller i Munkedal

Vår installation i Munkedal består av 39 stycken monokristallina solpaneler från Phono Solar, med en total effekt på 11,7 kW. De täcker cirka 80 kvm av takytan och kommer att producera cirka 10 000 kWh per år. Det motsvarar ungefär hushållets årsförbrukning av el, vilket innebär att de kommer att spara både pengar och miljö.solceller på villa i munkedal

Vill du också få solceller installerade i Munkedal?

Om du också vill installera solceller i Munkedal, kontakta oss på Dalträhus Energi idag. Vi hjälper dig med allt från projektering och dimensionering till ansökan om bidrag och nätanslutning. Vi ger dig också en kostnadsfri offert och en beräkning av din besparing och återbetalningstid. Med oss får du en trygg och professionell partner som levererar solceller i Munkedal med hög kvalitet och service.

Solceller i Munkedal är ett smart val för dig som vill spara pengar och miljö. Tveka inte att kontakta oss på Dalträhus Energi för mer information eller för att boka ett möte. Vi ser fram emot att höra från dig!


Vill du se fler solcellspaneler? Kika gärna webbshoppen här.

Σχόλια


Ο σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.
bottom of page