top of page

Sigenergy SigenStor: Framtidens Energilagringssystem!

Sigenergy SigenStor är inte bara ett energilagringssystem – det är en banbrytande lösning som förändrar hur vi tänker kring energi. Låt oss utforska varför SigenStor är så värdefull och hur den kan revolutionera ditt energiflöde.

1. Fem-i-ett Integrerad Design

SigenStor kombinerar växelriktare, EV DC-laddare, batteri PCS, batteripack och EMS i en enda kraftfull enhet. Detta är vårt revolutionerande 5-i-ett hem-ESS-system, enkelt utformat för att ge dig en smart och sömlös upplevelse.

2. Mångsidighet och Stil

SigenStor passar alla energianvändningsscenario. Dess eleganta design med främre “örnöga” och sidobelysning smälter in perfekt i olika hemstilar. Oavsett om du är hemma eller på kontoret, är SigenStor redo att möta dina behov.

3. Skalbarhet och Flexibilitet

Oavsett om det är för hemmet eller företaget, kan du ansluta flera SigenStor-enheter parallellt för att möta dina kapacitetsbehov. Stapla upp till 6 batterimoduler med en total kapacitet på 5-48 kWh. Den har också hög energitäthet med 110 Wh/kg.

4. EV-Hemenergibrygga

Framtiden är här. SigenStors avancerade teknik möjliggör direkt anslutning till likström från batteriet och solpanelen. Detta ger möjlighet till virtuell nätutbyggnad och 100% grön laddning. V2H (fordon-till-hem) och V2G (fordon-till-nät) kapabiliteter öppnar oändliga möjligheter för modernt boende.

5. Enkel Installation och Kapabilitet

Guidade snabbanslutningar mellan batterimoduler gör installationen enkel. DC-DC-optimering i varje batteripack möjliggör parallellanslutning av pack. Detta eliminerar problemet med olika batterier och förenklar lagerhantering.

6. Framtidssäkrad med AI

SigenStor är molnbaserad och självlärande. Det stöder ditt sätt att producera, lagra och konsumera energi intelligent och effektivt. Njut av en skräddarsydd energiplan som minskar kostnader och bidrar till en hållbar framtid.

SigenStor är en banbrytande lösning för energihantering, och den ger användarna en sömlös väg att utnyttja förnybar energi.


SigenStor-produkterna är snart tillgängliga i vår webshop! Håll utkik för spännande nyheter och möjligheten att ta del av den senaste tekniken inom energilagring.A SigenStor Inverter Battery tower charging an electric vehicleComentarios


bottom of page