top of page

Installera Solceller Hisings backa, Göteborg

Solcellerna vi installerat på detta villatak kommer från LG. LG är ett premium märke när det kommer till solceller. Redan när pallen med LG solceller kommer märker man att detta andas kvalité. Allt från hur det är förpackat till kvalitén på ramkonstruktionen och solcellerna.


solceller från LG hisings backa Göteborg

Växelriktaren kommer från Huawei. Denna växelriktare är en hybridväxelriktare som i framtiden kan anslutas till ett batteri. Vid ventilationen installerades 3 st huawei optimerare för att hantera skuggning på solpanelerna bättre.

Installerade solceller på villatak i hisings backa, Göteborg

Monteringssystemet kommer från Esdec. Avståndet mellan krokar bestäms utifrån vind och snölast kalkylen.
LG Solpanel

LG NeON® R är den nya högpresterande solpanelen från LG. Dess estetiska design och enastående prestanda upp till 400Wp är ett värdefullt tillskott till alla tak. Solpanelen kan tåla en statisk belastning på upp till 6000Pa, den har en utökad produktgaranti på 25 år och en förbättrad linjär prestandagaranti. LG Solar är en del av LG Electronics, en global och ekonomiskt starkt företag, med över 60 år av erfarenhet. Bra att veta: LG Electronics står för garantin för dina solcellsmoduler.


Utmärkt kvalitet, oberoende testad.

Du kan lita på LG. LG testar sina solpaneler väldigt hårt och grundligt. Mer än det som anges i IEC -standard. Denna kvalitet värderas högt av solcellsinstallatörer över hela Europa.


Snygg design och kraftfull prestanda Med förstärkt ramkonstruktion kan LG NeON® R tåla en frontlast upp till 6000Pa (Ungefär 1,8 meter snö) och en baklast upp till 5400 Pa (representerar vindhastighet på upp till 93m/s, jämför max. vindhastighet på Orkanen Katrina 2005 av max. 75m/s).lg solpaneler göteborg

LG NeON® R solpanelen har en förbättrad effektgaranti. Efter 25 år, LG NeON® R garanteras minst 92,5% av initialen effekten..

LG solpanelens dimensioner.

LG solpanel dimensioner NEON R

Om du vill ha en högkvalitativ och hållbar lösning för din elproduktion, kan du välja att installera solceller från LG på din villa i Hisings Backa. LG är ett premium märke som har lång erfarenhet och god rykte inom solcellsbranschen. LG:s solceller har en hög effektivitet, en robust ramkonstruktion och en elegant design. När du beställer solceller från LG, kan du förvänta dig en professionell leverans och installation av DTenergi.


DTenergi har nyligen installerat solceller från LG på en villa i Hisings Backa, Göteborg som nu kan njuta av sin egen elproduktion.


För att omvandla solens likström till växelström som kan användas i hushållet eller matas in i elnätet, har DTenergi installerat en växelriktare från Huawei, som är en av de ledande tillverkarna av växelriktare i världen. Växelriktaren är en hybridväxelriktare som kan anslutas till ett batteri i framtiden, om man vill lagra sin överskottsel. Växelriktaren har också en smart funktion som gör det möjligt att övervaka och styra varje enskild solpanel via en app eller en webbportal.


För att hantera skuggning och olika vinklar på taket, har DTenergi installerat tre stycken Huawei-optimerare vid ventilationen. Optimerarna gör att varje solpanel kan arbeta oberoende av de andra, och anpassa sig till de rådande ljusförhållandena. Detta ökar produktionen och livslängden på solcellsanläggningen.


För att montera solpanelerna på villans tak med betongpannor, har DTenergi använt ett montagesystem från Esdec, som är specialiserade på solcellsmontage för olika typer av tak. Montagesystemet fäster solpanelerna med krokar som passar till betongpannorna, vilket ger en stabil och säker montering som inte skadar taket. Avståndet mellan krokarna bestäms utifrån vind- och snölastkalkylen.Om du också vill installera solceller från LG på din villa i Hisings Backa, Göteborg kan du kontakta DTenergi för att få ett kostnadsfritt och personligt erbjudande om solceller för din villa. De har ett brett utbud av solcellslösningar som passar olika behov och budgetar, och de erbjuder också rådgivning, projektering, installation och service. DTenergi är ett bra val för dig som vill installera solceller i Hisings Backa, Göteborg.


DTenergi installerar solceller och Solpaneler i Hisings backa, Göteborg på villor, villatak och företag till ett bra pris och med bra kvalité.


Comments


bottom of page