top of page

Installation solceller Svenska kyrkan - Ödsmål församlingshem

DTenergi är stolta över att ha installerat 136 stycken helsvarta solceller på ett av Svenska kyrkans församlingshem i Ödsmål. Vi förstår vikten av att leverera högsta kvalitet i vårt arbete och det är därför vi använder våra egna erfarna montörer och elektriker för varje projekt. Det säkerställer inte bara en smidig installationsprocess utan även att varje detalj hanteras med noggrannhet och precision för att uppnå bästa möjliga resultat.


solceller installerade på svenska kyrkan


Vi på DTenergi är förankrade i långsiktighet och ser varje installation som en del av en hållbar framtid. Som ett familjeföretag värderar vi relationer och strävar alltid efter att skapa långvariga samarbeten med våra kunder. Att välja solenergi är inte bara ett smart val för miljön utan också en investering för framtiden, och vi är här för att göra den processen så enkel och effektiv som möjligt för dig.


solceller installerade på svenska kyrkan i ödsmål


Vid installationen på församlingshemmet i Ödsmål har vi valt att använda oss av högkvalitativa komponenter för att säkerställa bästa möjliga prestanda. Solcellerna kommer från Dmegc med en imponerande effekt på 495W vardera. Dessa är fördelade på tre sidor av byggnaden – en på öst, en på väst och en på söder – för att optimera solelproduktionen över hela dagen och maximera utbytet av solenergi.DMEGC solceller installerade på svenska kyrkan i ödsmål


För att säkerställa en pålitlig och effektiv drift är anläggningen kopplad till en 50kW Huawei växelriktare, som är känt för sin pålitlighet och höga prestanda. För monteringen valde vi Nordmount, en ledande svensk tillverkare av monteringssystem för solpaneler, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet för anläggningen under många år framöver.


Med DTenergi kan du lita på att din investering i solenergi är i trygga händer. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att göra övergången till förnybar energi och spela en aktiv roll i att skapa en mer hållbar framtid
Fakta om solcellsanläggningen:

  • Antal solceller: 136

  • Effekt: 495w per solcell

  • Total effekt: 67,12 kW

  • Växelriktare: Huawei 50kW

  • Monteringssystem: Nordmount

Fördelar med solenergi:

  • Sparar pengar på elräkningen

  • Minskar koldioxidutsläppen

  • Ren och förnybar energikälla

  • Ökar värdet på fastigheten


Om DTenergi:

DTenergi är ett lokalt familjeföretag med fokus på långsiktighet och kvalitet. Vi erbjuder helhetslösningar inom solenergi, batteri och laddboxar, från installation till service. DTenergi har egna montörer och elektriker, vilket garanterar en professionell installation av högsta kvalitet.

コメント


bottom of page