top of page

Installation av solceller Hamburgsund

Förutom att som vanligt se vackra solceller så fick vi även njuta av utsikten från detta villatak. Solcellerna kommer från spanska Eurener. Dessa helsvarta solceller tillverkas i Spanien, vilket är bra för miljön då minskar transportsträckan. Solcellspanelen har 20 år produktgaranti och 25 års effektgaranti.


Monteringssystemet kommer från Esdec, vilket gör att helhetsintrycket blir mycket fint. Villan ligger ganska högt upp på ett berg vilket gör att det blåser en hel del. Vi gör alltid en vind och snölastberäkning, den talar om för oss hur många infästningspunkter som behövs för just denna villa och området den ligger i.


Varje solcellspanel är på 450w och hela denna solcellsanläggning är på 10,8 kW.

Installation solceller Hamburgsund, Tanum kommun
Solceller Hamburgsund


Solceller hamburgsund Tanum kommunSolceller hamburgsund i Tanums kommun


Det började med att vi gjorde en solcellsanläggning för 1,5 år sedan hos en granne. Efter att grannen varmt rekommenderade DT energi, valde kunden att vi skulle installera solceller på hans tak och garage. Vi får fler och fler kunder på detta vis, då vi gör fina och långsiktiga installationer och tillämpar de regler som finns kring solceller och byggnation.


Att installera solceller på sitt villatak i Hamburgsund är en bra investering för både plånboken och för miljön. Att tänka på om du funderar på solceller är att se hur mycket el du konsumerar per år och dimensionera solcellsanläggningen utefter det. Denna solcellsanläggning matchar kundens elkonsumtion väldigt bra. Solcellsinstallationen ligger i Hamburgsund i Tanums kommun.

Kommentarer


bottom of page