top of page

Installation av laddbox charge amps halo 11 kw

Vacker installation av en laddbox Halo 11kw från Charge Amps . Belysningen av laddboxen gör den enkel att hitta i vintermörkret. Kontakta oss på info@dt-energi.se om du vill ha en likadan.


Varför välja Charge amps Halo 11kw?

✅ Uppkopplad med molntjäns

✅ Typ 2 kabel - passar de allra flesta elbilar

✅ 7,5 m fast kabel

✅ Extra vanligt uttag på undersidan

✅ Belysning


Hitta din favorit av laddboxar i vår webbshop

Laddbox charge amps halo

Laddbox charge amps halo

Laddbox charge amps halo

Laddbox för elbil är ett smart och miljövänligt sätt att utnyttja solens energi och minska ditt beroende av elnätet. Med en laddbox kan du ladda din elbil snabbt, säkert och enkelt hemma eller på jobbet. Men vilken laddbox ska du välja? Det finns många olika modeller och märken på marknaden, men en av de mest populära och prisvärda är Charge Amps Halo.

Charge Amps Halo är en svensk tillverkad laddbox som är designad för vårt nordiska klimat. Den har en stilren och kompakt design i återvunnet aluminium, som tål både värme och kyla. Den har också en hög IP-klassning, vilket innebär att den är skyddad mot damm, smuts och vatten. Charge Amps Halo har en fast kabel på 7,5 meter, som är förstärkt och böjbar även i minusgrader. Den har också ett extra schuko-uttag, som du kan använda för att ladda en elcykel, koppla in en motorvärmare eller använda andra elverktyg.


Charge Amps Halo är inte bara snygg och smidig, utan också smart och uppkopplad. Du kan styra din laddbox via en app eller ett RFID-kort, och se statistik över din laddning. Du kan också schemalägga din laddning, så att du utnyttjar de billigaste elpriserna eller den egenproducerade solenergin. Charge Amps Halo är kompatibel med OCPP, vilket innebär att du kan koppla upp den mot valfri molntjänst för att få tillgång till fler funktioner, som till exempel betalning, lastbalansering eller fjärrstyrning.


Om du vill ha en professionell och pålitlig installation av din Charge Amps Halo laddbox, kan du vända dig till DT energi från Ljungskile. De har lång erfarenhet av att installera solceller och laddboxar, och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt behov. På Charge Amps Halo laddbox, kan du få 50% avdrag på både material och arbete genom statens stöd för grön teknik.


Så om du vill ha en laddbox som är snygg, smidig, smart och svensk, ska du välja Charge Amps Halo. Och om du vill ha en installation som är professionell, pålitlig och prisvärd, ska du välja DT energi. Kontakta dem idag för att få ett kostnadsfritt offert.

Kommentare


bottom of page