top of page

En lyckad solcellinstallation i Uddevalla

DT energi har nyligen installerat 21st denim solceller på ett hus i Uddevalla. Solcellerna är av hög kvalitet och har en livslängd på upp till 30 år. De har också ett elegant utseende som passar väl in i husets arkitektur.

helsvarta solceller installerade på helsvart tak i Uddevalla

Svarta solceller på svart tak

Huset har ett svart tak med en kupa mitt på taket och ett uterum, vilket innebär att det finns olika vinklar och höjder att ta hänsyn till vid installationen. dtenergi har löst detta genom att använda monteringssystem från esdec, som är flexibla och anpassningsbara till olika taktyper. Monteringssystemet är också snabbt och enkelt att installera, vilket minskar arbetstiden och kostnaden.


Solceller i sydläge

Solcellerna är installerade i sydläge, vilket ger optimal solinstrålning och energiproduktion. Solcellerna är helsvarta, vilket gör att de smälter in fint med det svarta taket och ger ett enhetligt uttryck. För att omvandla solenergin till elenergi har dtenergi valt växelriktare från solis, som är pålitliga och effektiva. Växelriktarna har också en smart funktion som gör det möjligt att övervaka och styra solcellernas prestanda via en app.


solis växelriktare kopplad till solceller

Spara pengar med solceller

Kunden är mycket nöjd med installationen och ser fram emot att spara pengar och minska sitt koldioxidavtryck genom att använda förnybar energi.


Kontakta oss för offert på solceller

DTenergi tackar kunden för förtroendet och önskar honom lycka till med sin solenergianvändning. Om du också vill installera solceller på ditt hus, kontakta dtenergi idag för ett kostnadsfritt hembesök och offert.


Funderar du på vilken solcellspanel du ska ha? Se gärna andra solcellspaneler i webbshoppen här.

Commenti


bottom of page