top of page

Solceller från Dalaträhus energi på husknuten i Göteborg

Dalaträhus energis moderbolag Dalaträhus har sedan flera år ett visningshus på husknuten i Göteborg. Här har nu DT energi installerat solceller. Totalt är det 20 stycken solcellspaneler av märket Futurasun, varje solcellspanel är på 320w och ger en total effekt om 6400w. Produktgarantin är 15 år och effektgarantin är 25 år att 87% av effekten finns kvar efter den tiden.


Monteringssystemet vi använde kommer från nederländska Esdec. Esdecs monteringssystem är oerhört smart då vi inte behöver skruva i takpappen. De kläms istället mellan bärläkt och takpanna. Avståndet mellan takkrokarna bestäms utifrån vindlastberäkningen och snölastberäkningen. Detta montage är anpassad att klara 33 m/s, zonen som huset befinner sig i är 25 m/s (enligt boverket)


DT Energi kommer att ha en representant på plats, om du vill prata solceller, klämma och känna på produkter eller se hur olika solcellspaneler ser ut så är du hjärtligt välkommen.Läs mer om visningshuset på dalaträhus.se

solceller villa göteborg

solceller villa Göteborg

solceller villa göteborg

solceller husknuten göteborg

Esdec montagesystem

Esdec monteringssystem göteborg

Solen Skiner på Husknuten i Göteborg: DT Energi Installerar Solceller med Dalaträhus

Göteborg, en pärla vid havet med en rik historia och charmiga bostadsområden, är nu också platsen där framtidens energi tar form. DT Energi har i samarbete med Dalaträhus installerat en solcellsanläggning på husknuten i Göteborg, och vi är stolta över att kunna erbjuda invånarna i denna vackra stad en hållbar energilösning.


Futurasun Solpaneler: Kvalitet som Löper i Generationer

För att möta stadens energibehov har vi installerat 20 Futurasun solpaneler med en effekt på 320 watt vardera. Det ger en sammanlagd effekt på hela 6400 watt. Vad som är ännu mer imponerande är att Futurasun ger en produktgaranti på 15 år och en effektgaranti på 25 år, där minst 87% av panelernas ursprungliga effekt bibehålls. Detta är ett tydligt bevis på kvaliteten och pålitligheten hos Futurasun solpaneler.


Esdec Monteringssystem: Smart, Stark och Hållbar

För att säkerställa att solcellerna är säkert installerade har vi valt det nederländska Esdec monteringssystemet. Detta system är oerhört smart och effektivt, då det eliminerar behovet av att borra eller skruva i takpappen. Istället kläms systemet säkert mellan bärläkten och takpannorna. Avståndet mellan takkrokarna är noggrant beräknat utifrån vind- och snölast för att säkerställa en hållbar och trygg installation. Esdec monteringssystem är utformat för att klara vindhastigheter upp till 33 m/s, och enligt Boverkets normer, befinner sig huset i en zon med vindhastigheter upp till 25 m/s, vilket innebär att solcellsanläggningen är robust och klarar av de svenska förhållandena.


Besök oss på Husknuten i Göteborg

Om du är intresserad av att bygga ett nytt hus i Göteborg, kan du besöka Husknuten i Västra Frölunda, där du kan se flera olika visningshus från olika hustillverkare. Ett av visningshusen är Villa Domherren från Dala Trähus, som är ett charmigt och ljusfyllt trähus med en välplanerad planlösning och en snygg svart fasad. Villa Domherren visar vad Dala Trähus står för: hög kvalitet, hållbara material och genuin hantverksskicklighet.


På Husknuten kan du också träffa säljare från Dala Trähus, som kan svara på dina frågor och funderingar om att bygga hus med dem. De kan också berätta mer om deras olika husmodeller, byggnationsvägar och solcellslösningar. Du behöver inte boka tid för att besöka Husknuten, utan det är bara att komma förbi och kika. Husknutens öppettider hittar du på deras hemsida. Du kan också kontakta Dala Trähus direkt via telefon eller e-post


Husknuten i Göteborg är ett perfekt tillfälle för dig som vill se och jämföra olika husalternativ på ett och samma ställe. Om du vill se mer av Dala Trähus visningshus Villa Domherren, kan du också bläddra i deras huskatalog. Där kan du se fler bilder, ritningar och fakta om huset. Du kan också läsa mer om Dala Trähus historia, vision och värderingar. Om du vill bygga ett tryggt och levande hem för dig och din familj, är Dala Trähus ett bra val för dig.


Besök Oss på Husknuten i Göteborg

Vill du veta mer om solceller, se produkterna i verkligheten och prata med våra experter? DT Energi kommer att ha en representant på ppå husknuten i Göteborg. Du är hjärtligt välkommen att komma förbi, ställa frågor och känna på solcellspanelerna. Vi ser fram emot att diskutera hur solenergi kan vara en klok investering för din bostad i Göteborg.


Solen lyser över Göteborg, och med våra solceller kan du dra nytta av dess kraft på ett hållbart sätt. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att ta det första steget mot en grönare och ekonomiskt fördelaktig framtid med solceller i Göteborg.

コメント


bottom of page