LADDBOX Charge Amps AURA 2 x 22 kW

Artikelnr 2452259
26 965 SEK
Finns i lager
1
Produktdetaljer

[tab name='Produktinfo']

Laddbox Charge Amps - Aura - två uttag á 22kw

Denna laddbox passar bra till din BRF eller ditt företag.

Charge amps Aura har två uttag som tillsammans kan ladda 2 x 22 kW på en och samma gång. Självklart går det utmärkt att ställa in valfri laddström, till exempel om man har en installation hemma som inte klarar av den maximala strömstyrkan.

Amp Guard - dynamisk lastbalansering

Om du har många apparater igång samtidigt i huset och du vill ladda din elbil, så gör denna produkt så att laddboxen inte laddar din elbil lika fort. Med syfte att göra så att säkringarna inte går. När du sedan använt färdigt dina apparater så börjar laddboxen ladda för fullt igen.

Produktblad

Enkel att installera

Charge amps Aura är gjord av återvunnen aluminium och alltid uppkopplad mot företagets molntjänst för extra trygghet. Lastbalansering mellan uttagen är standard och laddstationen är förberedd för ISO15118 som är en ny standard för kommunikation mellan laddningsbara fordon och laddstationer. Detta öppnat upp en rad möjligheter för bilens datakommunikation och är en förutsättning för teknologin som går under namnet Vehicle-2-grid som innebär att ström ska kunna passera både till och från bilen. I praktiken innebär det ditt fordon kan användas som ett stort batteri som lagrar energi om du skulle vilja.

Upp i molnet

Charge amps Aura har många egenskaper och detaljer som är värda att nämna. De stilrena LED-lamporna kan indikera både pågående laddning och samtidigt visa vägen till RFID-mottagaren där du kan blippa för enkel identifiering. Med hjälp av företagets molntjänst får du översikt över din historik och god kontroll kring exempelvis schemaläggning, timer och automatiska rapporter du kan välja få skickat till dig. Laddstationen kan även lastbalanseras och därmed ingå i större installationer. Detta innebär att man dynamiskt allokerar ström för att få till ett optimalt utnyttjande.

[tab name='Specifikationer']

I förpackningen när du köper din Charge amps Aura ingår en borrmall, bruksanvisningar och installationsguide samt instruktioner för hur du kopplar upp din laddstation mot ett trådlöst nätverk. För att du ska få tillgång till molntjänsten och ha möjlighet att koppla upp din laddstation måste du först registrera ett konto på my.charge.space. Därefter kan du ta del av alla fördelar som programvaran erbjuder.

Spara denna produkt för senare användning
PurchaseGuarantee_SE_1.png
DT enegi solceller
  • Facebook
  • Instagram

Skicka ett meddelande

Intresserad av:

© 2020 by Dalaträhus-Energi