Installation laddbox - Bohuslän

Artikelnr 00038
4 995 SEK
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Installerat & Klart i Bohuslän

Eftersom vi utgår från kunden så vill vi gärna göra det enkelt, bekvämt och tryggt att installera laddbox för dig som bor i Bohuslän.

I våra nyckelfärdiga installationer ingår:

  • Installation av laddbox och anslutning till elcentral av elektriker
  • 5 meter trefaskabel mellan laddbox och central
  • Montering av laddbox på vägg
  • Driftsättning av laddbox
  • Test av personskyddsbrytare
  • Resa

Så här går det till

1. Du beställer och betalar laddboxen och installation via webbshoppen.

2. Elektriker får dina kontaktuppgifter och beställningsunderlaget

3. Elektriker kontaktar dig och bestämmer datum för installation och går igenom förutsättningarna. Samt tar upp om det finns behov av extra beställningar.

4. Installation genomförs på bestämt datum av auktoriserad elektriker

Förutsättningar

Du äger fastigheten där laddboxen skall installeras. Om inte behöver du ha ett godkännande från fastighetsägaren. Fastigheten där laddboxen ska installeras är korrekt ansluten till elnätet med tre faser och minst 20 A i huvudsäkring. I standardinstallationen ingår upp till 5 meters kabeldragning. Mät mellan elcentralen och där laddboxen är tänkt att placeras. I en del fall så behöver vi montera längre kabel än det som ingår i priset ovan. Då har vi ett fast pris per meter enligt prislistan. Standard installationen förutsätter följande: Att du är hemma vid installation för att säkerställa placeringen. Att elcentralen har plats och kapacitet för montera personskyddsbrytare/jordfelsbrytare typ A. Vi inte behöver borra fler än 2 hål. Att vi inte behöver dra kabel i mark. Om det behövs är det du som ordnar med tomrör innan installation. Laddboxen monteras på väggen. Laddboxen testas.


När elektrikern är hos dig går det utmärkt att göra tilläggsbeställningar på andra saker som ni vill få gjort i er fastighet.

Spara denna produkt för senare användning
DT enegi solceller
  • Facebook
  • Instagram

Skicka ett meddelande

© 2020 by Dalaträhus-Energi