Solceller till villa

Solceller från DT energi

Komplett solcellsanläggning – Vårt paket ger dig en nyckelfärdig anläggning och vi sköter hela processen: från planeringsstadiet, hela vägen till driftsättning.

Administrativ support och projektering

När vi ansvarar för ett projekt hos dig är vi måna om att undersöka vilka förutsättningar som finns för just din bostad. Vi mäter bl.a. taket och gör utifrån detta en nyckelfärdig offert. När den sedan är signerad görs med hjälp av vår elektriker först en föranmälan hos din nätägare, och senare uppföljande färdiganmälan.

Material

I paketet ingår:

  • Solpaneler (Svarta eller blå paneler)

  • Växelriktare (från SolarEdge, Fronius, Ferroamp, Goodwe)

  • Optimerare (Tigo, SolarEdge)

  • Montagesystem ( K2, Esdec)

Installation

All montering utförs av erfarna montörer och endast behöriga elektriker utför kabeldragning och inkopplingen till elcentral.

Installation av solcellsanläggningar gör vi primärt i Bohuslän och Halland. Några av platserna som vi har installerat solpaneler på är i Uddevalla, Ljungskile, Lilla Edet, Vänersborg, Stenungsund och Trollhättan.

Övervakning

Du kommer att ha full koll på din solcellsanläggning och kunna spåra hur mycket el den producerar. Antingen via telefon eller dator. Där kommer du dessutom kunna upptäcka om någon av solpanelerna inte presterar enligt förväntan. Skulle det uppstå några frågor har du tillgång till full support för din solcellsanläggning.

DT enegi solceller
  • Facebook
  • Instagram

Skicka ett meddelande

© 2020 by Dalaträhus-Energi