Kontakt
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
SSE_Medlem_vertikal.png

Medlem hos Svensk solenergi

Skicka meddelande till oss!

© 2019 by Dalaträhus-Energi

DT Energis solcells erbjudande

Solceller från DT energi

Komplett solcellsanläggning – Vårt paket ger dig en nyckelfärdig anläggning och vi sköter hela processen: från planeringsstadiet, hela vägen till driftsättning.

Begär gärna en offert och jämför vårt erbjudande mot andra. Var dock varsam på vad som ingår i erbjudandena. Vårt erbjudande innefattar paneloptimering (läs mer om vad det innebär här). I vårt solcellserbjudande ingår:

Administrativ support och projektering

Med hjälp av vår elektriker gör vi först en föranmälan hos din nätägare, och även uppföljande färdiganmälan. När vi ansvarar för ett projekt hos dig, är vi måna om att undersöka vilka förutsättningar som finns för just din bostad. Vi är även med och ger dig råd under ansökningsprocessen för investeringsstödet, som i skrivande stund uppgår till 20%.

Material

I paketet ingår:

  • Solpaneler (Svarta eller blå paneler)

  • Växelriktare (från SolarEdge)

  • Optimerare (till varje solpanel)

  • K2 montagesystem

Vårt mål

Att du får svar på alla dina frågor och är trygg genom hela projektet

Installation

All montering utförs av erfarna montörer och endast behöriga elektriker utför kabeldragning och inkopplingen till elcentral.

Installation av solcellsanläggningar gör vi primärt i Bohuslän. Några av platserna som vi har installerat solpaneler på är i Uddevalla, Ljungskile, Lilla Edet, Vänersborg, Stenungsund och Trollhättan.

Övervakning

Du kommer att ha full koll på din solcellsanläggning och kunna spåra hur mycket el den producerar, via antingen telefon eller dator. Där kommer du dessutom kunna upptäcka om någon av solpanelerna inte presterar enligt förväntan. Skulle det uppstå några frågor har du tillgång till full support för din solcellsanläggning.