DJI_0185.JPG

Solceller till villa

Solceller från DT energi

Komplett solcellsanläggning – Vi ger dig en nyckelfärdig solcellsanläggning och vi sköter hela processen: från planeringsstadiet, hela vägen till driftsättning. Det enklaste är om du kontaktar Stefan här och bokar in ett möte så kan ni tillsammans gå igenom dina behov kring solceller

Administrativ support och projektering

När vi ansvarar för ett projekt hos dig är vi måna om att undersöka vilka förutsättningar som finns för just din bostad. Vi mäter bl.a. taket och gör utifrån detta en nyckelfärdig offert. När offerten signeras går vi över i planeringsstadiet, beställer all material och planerar in tillsammans med dig när installationen ska utföras.

 

Innan vi påbörjar installationen gör vår elektriker en föranmälan hos din nätägare. Hur lång tid installationen beror på hur stor solcellsanläggningen är, men vanligtvis tar det mellan 1-3 dagar. Efter installationen är klar får du dokumentation kring din solcellsanläggning så som produktblad, vind och snölast beräkningar, egenkontroll samt märker upp med klisterlappar så att det är tydligt att huset är tillkopplat med solceller. Det sista elektrikern gör är att skicka in färdiganmälan till nätägaren.

Material till solcellsanläggning

I våra offerter ingår.

  • Frakt

  • Ställning

  • Kablar och rör

  • Solpaneler (Helsvarta)

  • Växelriktare (från ex SolarEdge, Fronius, Ferroamp, Goodwe)

  • Optimerare (Vid behov, Tigo, SolarEdge)

  • Montagesystem (K2, Esdec)

h uppl_003_Tobias Henriksen.jpg

Tobias Henriksen

Kontakta mig om Solceller & Batterier

Mobilnummer:  073 411 62 90
E-postadress:  tobias@dt-energi.se

Installation

All montering utförs av våra erfarna montörer tillsammans med elektriker.

Installation av solcellsanläggningar gör vi primärt i Bohuslän och Halland. Några av platserna som vi har installerat solpaneler på är i Uddevalla, Ljungskile, Lilla Edet, Vänersborg, Stenungssund, Göteborg, Tjörn, Orust och Trollhättan. 

Övervakning

Du kommer att ha full koll på din solcellsanläggning och kunna följa hur mycket solel den producerar. Antingen via telefon eller dator. Skulle det uppstå några frågor har du tillgång till support både hos oss och hos tillverkaren för din solcellsanläggning.

Using a Touch Phone