top of page

Solceller från DT energi

Komplett solcellsanläggning – Vi ger dig en nyckelfärdig solcellsanläggning och vi sköter hela processen: från planeringsstadiet, hela vägen till driftsättning. Det enklaste är om du kontaktar oss  och bokar in ett möte så kan ni tillsammans gå igenom dina behov kring solceller

Administrativ support och projektering

När vi ansvarar för ett projekt hos dig är vi måna om att undersöka vilka förutsättningar som finns för just din bostad. Vi mäter bl.a. taket och gör utifrån detta en nyckelfärdig offert. När offerten signeras går vi över i planeringsstadiet, beställer all material och planerar in tillsammans med dig när installationen ska utföras.

 

Innan vi påbörjar installationen gör vår elektriker en föranmälan hos din nätägare. Hur lång tid installationen beror på hur stor solcellsanläggningen är, men vanligtvis tar det mellan 2-4 dagar. Efter installationen är klar får du dokumentation kring din solcellsanläggning så som produktblad, vind och snölast beräkningar, egenkontroll samt märker upp med klisterlappar så att det är tydligt att huset är tillkopplat med solceller. Det sista vi gör är att skicka in färdiganmälan till nätägaren.

Material till solcellsanläggning

I våra offerter ingår.

  • Frakt

  • Ställning

  • Kablar och rör

  • Installation av solceller och växelriktare

  • Solpaneler (Helsvarta)

  • Växelriktare (från ex SolarEdge, Fronius, Ferroamp, Goodwe, Huawei)

  • Optimerare (Vid behov, Tigo, SolarEdge, Huawei)

  • Montagesystem (K2, Esdec, Nordmount)

solceller säljare

Jakob Hertzman-Henriksen

Kontakta mig om Solceller, Batterier & laddboxar

Mobilnummer:  076 842 29 37
E-postadress:  jakob@dt-energi.se

Installation

All montering utförs av våra erfarna montörer tillsammans med elektriker.

Installation av solcellsanläggningar gör vi primärt i Bohuslän och Halland. Några av platserna som vi har installerat solpaneler på är i Uddevalla, Ljungskile, Lilla Edet, Vänersborg, Stenungssund, Göteborg, Tjörn, Orust och Trollhättan. 

Övervakning

Du kommer att ha full koll på din solcellsanläggning och kunna följa hur mycket solel den producerar. Antingen via telefon eller dator. Skulle det uppstå några frågor har du tillgång till support både hos oss och hos tillverkaren för din solcellsanläggning.

Läser om solceller på mobilen i uddevalla

Solceller installerade i Uddevalla

Dala Trähus solcellsmontör i t-shirt

DT energi – Din Partner för Solceller 

This is a title.

Välkommen till DT energi! Som ett familjedrivet företag brinner vi för att leverera högkvalitativa solpaneler med ett absolut fokus på våra kunders behov och tillfredsställelse.​

 

Varför välja solceller från DT energi i Uddevalla?

Kvalitet framför allt: Vår erfarenhet och expertis inom branschen säkerställer att varje solpanel vi installerar är av bästa möjliga kvalitet.

Kundens trygghet i centrum: Vi på DT energi rekommenderar alltid våra kunder att anlita en oberoende besiktningsman. Detta steg garanterar trygghet för alla parter och säkerställer att installationen av dina solceller uppfyller alla standarder och förväntningar.

Familjedrivet med passion: Som ett familjeföretag vet vi värdet av ärlighet, integritet och hårt arbete. När du väljer DT energi, väljer du ett företag som behandlar varje projekt som om det vore vårt eget.

Söker du efter solpaneler i Bohuslän med omnejd? Låt DTenergi vara ditt första val. Med vår djupa kunskap om solcellsteknologi och ett genuint engagemang för våra kunder, strävar vi efter att göra din övergång till solenergi så smidig och givande som möjligt.

Ta steget mot en grönare framtid med DTenergi – Uddevallas främsta expert inom solceller. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att uppfylla dina solenergimål.

bottom of page