Laddkabel Charge Amps RAY 16A Typ 2, 3,7kW

Artikelnr 2452054
5 484 SEK
Finns i lager
1
Produktdetaljer

[tab name='Produktinfo']

Laddkabel RAY 16A Typ 2 3,7kW

Vi vet att du kommer hamna i situationer när det bara finns ett vanligt vägguttag tillgängligt och du fortfarande behöver effektiv, säker och pålitlig laddning. Då behöver du en RAY.

Produktblad

  • Ladda din elbil i ett vanligt vägguttag.
  • Ergonomiskt grepp och hög användarvänlighet.
  • Anpassningsbar display.
  • Automatisk laddstyrka och temperatursensor.

Charge amps RAY.

På displayen kan du välja ampere styrka från allt mellan 6-16A, speciellt bra när du inte är säker på hur det ser ut bakom väggen. RAY har också tempsensor i båda ändarna, och ställer automatiskt ner ladd styrkan om det blir för varmt i vägguttaget.

En låg vikt, smidighet i kabeln och den kanske minsta kontrollboxen gör RAY till det perfekta komplementet när du behöver ladda i eluttaget.

[tab name='viktiga egenskaper']

Viktiga egenskaper

Nytänkande förstaklassig design med användarvänlighet i fokus.

Den smala lätta kontrollboxen tillsammans med flexibiliteten i kabeln och det ergonomiska greppet gör det enkelt och smidigt att ladda.

Justerbar amperestyrka mellan 6-16A gör det möjligt att ladda säkert och tryggt även där du inte vet om säkringen klarar höga amperestyrkor, i sommarstugan till exempel. RAY kommer också ihåg den senast inställda strömstyrkan, allt för att inte slå ut säkringar eller överbelasta.

Automatisk LED belysning guidar dig rätt till bilens uttag när det är mörkt.

Tempsensorer i båda ändarna av kabeln gör att du aldrig behöver oroa dig för säkerheten, vid minsta lilla värmeökning känner RAY av och ställer ner amperestyrkan för att undvika överhettning men ändå se till så att bilen inte blir helt utan ström om det inte krävs.

Designad, monterad och tillverkad i Sverige.

Vid anslutning till bilen så utför RAY ett automatiskt test jordfelsbrytare. Reläna är under konstant övervakning mot svetsning.

Ray är kompatibel med alla laddbara elbilar av typ 2.Spara denna produkt för senare användning