Laddbox Charge Amps HALO 1F 32A Typ2 7,4kW

Artikelnr 2452252
10 890 SEK
Finns i lager
1
Produktdetaljer

[tab name='Produktinfo']

Laddbox Charge Amps Halo - Typ2 - 7,4kW

Läs mer om installation av laddbox här: Installation till fastpris i Göteborg, Stockholm och Bohuslän.

✅ Pålitlig EV-laddning med smart mjukvara

✅ Full kontroll på laddningen via molntjänsten

✅ Smart timer- och låsfunktion för en enklare vardag

✅ En av marknadens mest kompakta laddbox

✅ Tillverkad av återvunnet aluminium


Amp Guard - dynamisk lastbalansering

Om du har många apparater igång samtidigt i huset och du vill ladda din elbil, så gör denna produkt så att laddboxen inte laddar din elbil lika fort. Med syfte att göra så att säkringarna inte går. När du sedan använt färdigt dina apparater så börjar laddboxen ladda för fullt igen.

Produktblad

Charge amps Laddbox är en av dem minsta laddboxarna som finns på marknaden och den kommer med en fast kabel. Detta gör att du enkelt kan koppla in din bil utan att behöva ta fram en separat kabel varje gång, vilket du kommer märka är en stor bekvämlighet.

Översikt

Du måste kunna lita på att din bil är fulladdad när du skall använda den. En smart, säker och effektiv laddbox är något varje elbilsägare borde prioritera. Laddboxen Halo är charge amps kompakta och pålitliga laddbox integrerad med smart mjukvara och gjord i återvunnet aluminium. Tillsammans med vår molntjänst ger den dig full översikt och kontroll över laddningen

[tab name='Viktiga egenskaper']

Viktiga egenskaper

Med sin kompakta skandinaviska design passar HALO laddboxen till alla miljöer och kompletterar såväl husväggar som garage för att bli en del i din vardag.

Ett extra schuko-uttag på undersidan gör att du lätt kan koppla in dammsugare, gräsklippare eller kanske ladda din el-cykel.

LED-lampor indikerar både pågående laddning och visar vägen till uttaget på undersidan för optimal sikt även i ett mörkt garage.

Molntjänsten ger full kontoll, historik och översikt med möjlighet till schemaläggning, timer och automatiska rapporter.

HALO laddboxen kan lastbalanseras för att ingå i större installationer och då dynamiskt allokera ström för optimalt utnyttjande.

Charge amps laddbox är en svensktillverkad laddbox med utmärkta kvalitéer och egenskaper. Laddbox charge amps kopplar upp sig mot wifi för enkla inställningar och övervakning. Laddbox charge amps passar bra för dig som vill ladda på företaget. Laddbox charge amps passar bra för hemmaladdning på uppfarten.

Spara denna produkt för senare användning