Fronius Växelriktare ECO 25.0-3-M

Artikelnr 5288145
32 810 SEK
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Fronius Växelriktare ECO

- En växelriktare för större installationer.

Fronius växelriktare har minimala underhållskrav, genom aktiv kylning i kombination med Fronius kvalitet innebär det att växelriktare från Fronius knappt behöver något underhåll. Genom den aktiva kylningen får man även lägre kostnader, längre livslängd och ökad avkastning.

Fronius erbjuder online support dygnet runt. Fronius växelriktare hålls uppdaterade via uppkoppling med wifi eller nätverkskabel.

✅ 5 års produktgaranti.
✅ Snabb och säker installation
✅ Verkningsgrad upp till 98%
✅ Standardiserat monteringssystem
✅ 3-fas
✅ Antal MMP: 1

Produktblad


SNAPINVERTER-TEKNIK

SnapINverter-generationen av växelriktare har ett enkelt, standardiserat monteringssystem, vilket gör installation och underhåll enklare än någonsin. En speciell egenskap i enhetens design är att anslutningen är separat från själva växelriktaren, och båda installeras var för sig. Det är anmärkningsvärt lätt att installera elanslutningsdelen och alla dess kablar monteras först på väggen, följt av växelriktaren. Det innovativa gångjärnssystemet gör installation och service extremt användarvänlig. Växelriktaren placeras helt enkelt i väggfästet och säkras sedan. Det betyder att det inte är nödvändigt att ta bort hela växelriktaren för service, utan bara växelriktaren. Alla kablar förblir på plats.

Fronius växelriktare med snapin teknologi

INTEGRERAD DATAKOMMUNIKATION

Fronius är den första tillverkaren av växelriktare som erbjuder ett datakommunikationspaket med fullt integrerad dataloggning, WLAN, Ethernet, energihantering, webbserver och en rad gränssnitt. Fronius Växelriktare är ansluten till internet via nätverkskabel eller WLAN - utan extra kablar - och ger dig den perfekta översikten över hur PV-systemet fungerar. Anslutning till tredjepartskomponenter tillhandahålls med gränssnitt som Modbus TCP SunSpec, Modbus RTU SunSpec eller Fronius Solar API (JSON). De öppna gränssnitten kan också drivas parallellt med Fronius Solar.web.

SMART GRID KLAR

Fronius växelriktare är redo för morgondagens smarta elnät. Växelriktarna är optimalt utrustade för att uppfylla de tekniska kraven för elnät i framtiden. En serie smarta funktioner, så kallade Advanced Grid Features, är inbyggda i enheterna. De inkluderar ett antal kontrollfunktioner för optimal inmatning av reaktiv effekt och effektiv effekt. Dessa funktioner är utformade för att möjliggöra stabil nätdrift även när PV-systemets densitet är mycket hög och för att förhindra oönskade avbrott i inmatningen och tillhörande avkastningsförluster om nätparametrar överskrider tröskelvärdena. Fronius-växelriktare hjälper därför till att garantera utbytet av ett solcellssystem. Där inmatningsgränser införs kan Fronius växelriktare dessutom tillhandahålla dynamisk inmatningskontroll med hänsyn till egenförbrukning. Anslut bara mätaren och ställ in matningsgränsen!


Dynamic Peak Manager

Dynamic Peak Manager är en ny MPP-spårningsalgoritm som dynamiskt anpassar sitt beteende när man söker efter den optimala driftspunkten. Dess speciella egenskap är att Dynamic Peak Manager automatiskt kontrollerar hela karakteristikkurvan regelbundet och hittar den globala maximala kraftpunkten (GMPP), även i delvis skugga.

ZERO FEED-IN

Idag föreskriver ett ökande antal nätoperatörer i olika länder en PV-inmatningsgräns som en förutsättning innan ett system ansluts till nätet. Med dynamisk effektreduktion erbjuder Fronius en lösning för optimal inmatningshantering. Fronius Växelriktare skickar i förstahand till fastigheten och minskar sedan systemets produktion till den maximala energiförsörjningen som tillåts av nätoperatören. Med Fronius-växelriktare är nollmatning också en möjlighet tack vare den här funktionen, vilket innebär att ingen solel matas in i nätet. Nätoperatörens krav kan uppfyllas genom att helt enkelt aktivera en inställning på omriktarens webbgränssnitt.

AKTIV KYLNING

Aktiv kylningsteknik är beroende av en eller flera fläktar, som också reglerar luftcirkulationen inuti växelriktaren, vilket håller temperaturen på elektroniken låg. Detta har en positiv effekt på växelriktarnas livslängd, optimerar avkastningen och minskar kostnaderna. Hos Fronius levereras aktiv kylning som standard i alla enheter
Spara denna produkt för senare användning