Kontakt
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
SSE_Medlem_vertikal.png

Medlem hos Svensk solenergi

Skicka meddelande till oss!

© 2019 by Dalaträhus-Energi

Tänker du också på solceller varje dag? Det gör vi också.

Solceller, varianter & utseende

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Nedan går vi igenom några av de valmöjligheter du kan göra, som är bra att ha kunskap om, då de kan påverka ditt pris.

Utseende på panel

Standardpanelen vi använder är monokristallin, vilket är enfärgade svarta paneler. Dessa har en något högre effekt än de blå panelerna som finns på marknaden. Vi har ett antal olika leverantörer och valmöjligheter för de solpanelerna vi tillhandahåller. Vår utgångspunkt är alltid att välja paneler utifrån din fastighet och dina förutsättningar, för att få paneler med rätt effekt, från rätt leverantör. ​

Storlek på panel

Standardpanelen vi använder oss av är cirka 1,65 x 1 m och har en effekt på 300 W. Vi har även större paneler såsom mörkblå paneler på 370 W, eller svarta 390 W-paneler. Det är utformningen av ditt tak som avgör vilka paneler som är bäst lämpade för just dig.

Växelriktare - 

När du begär en offert hos oss gör vi en beräkning för vilken växelriktare som passar bäst och levererar optimal effekt för din solcellsanläggning. Däremot kan det vara bra att ha i åtanke att om du någon gång tänkt utvidga din anläggning och lägga till fler solpaneler, kan det vara värt att skaffa en växelriktare med högre effekt direkt. På så vis kommer du inte behöva uppgradera växelriktaren framöver när du väl expanderar din anläggning.

Garanti på solpaneler och material

Vi erbjuder 15 års produktgaranti för både solpanelerna och montagesystemet. Därutöver ingår 25 års effektgaranti, samt 25 års produktgaranti för optimerare.

För växelriktare erbjuder vi i vårt standarderbjudande en 12 års produktgaranti, med möjlighet att utöka garantin till 20, alternativt 25 år.

Solceller, solaredge, k2, axitec
installation av solceller på hus med plåttak