top of page

Solceller installerade i Vänersborg


solceller vänersborg

På denna villa i Vänersborg har DTenergi installerat solceller. 36st solpaneler från Longi kopplat i två strängar med 18 solpaneler i varje. Växelriktaren som installerades kommer från Solis. Monteringssystem från Esdec.


villa solceller vänersborg

DT Energi installerar 36 Longi solpaneler med Solis växelriktare och Esdec monteringssystem i Vänersborg

DT Energi, en ledande solinstallatör på västkusten, har nyligen slutfört ett solprojekt i Vänersborg, en stad som ligger vid Vänerns södra strand. Projektet innebar att installera 36 Longi solpaneler, en Solis växelriktare och ett Esdec monteringssystem på ett bostadstak.


Longi är en av världens största tillverkare av solprodukter, från råsilikon till kompletta solpaneler. Longi solpaneler är kända för sin höga effektivitet, lång livslängd och goda garantier. Solis är ett globalt varumärke för växelriktare som erbjuder pålitliga, smarta och kostnadseffektiva lösningar för solenergi. Esdec är en holländsk leverantör av monteringssystem för solpaneler som har utvecklat innovativa och hållbara produkter för olika typer av tak.


DT Energi har valt dessa produkter för att leverera en optimal solcellsanläggning till sin kund i Vänersborg. Anläggningen har en total effekt på 11,88 kWp och beräknas producera cirka 10 000 kWh per år. Detta motsvarar ett minskat koldioxidutsläpp på ungefär 4 ton per år. Anläggningen är också ansluten till elnätet och kan sälja överskottsel till elbolaget.


DT Energi är stolta över att bidra till den gröna omställningen genom att installera solpaneler i Vänersborg och andra delar av Sverige. Om du är intresserad av att skaffa solpaneler till ditt hem eller företag, kan du kontakta DT Energi för en kostnadsfri offert och rådgivning. Du kan också besöka deras hemsida för att se fler exempel på deras tidigare projekt och läsa mer om deras tjänster.

Comments


bottom of page