top of page

Installera solpaneler på din villa?

Nedan ser du några av våra installationer av solpaneler. Tack vare grönt teknik avdrag så kan du nu få avdrag direkt på fakturan. Schablon är satt till 14,55% av totalbeloppet. DTenergi säljer marknadsledande solpaneler av hög kvalité till ett billigt pris. Då vårt moderbolag Dalaträhus bygger och säljer villor sedan 1967 samt installerar solpaneler på de villor som de bygger, ger det våra kunder en stor trygghet att veta att anlitar man DTenergi så finns kunskap inom gruppen att bygga hela villor.


Solpaneler installerade på en villa på Tjörn. På denna villa har vi också installerat Charge amps Halo laddbox samt ett batteri från BYD.

installera solpaneler villa
Solpaneler villa

Så här ser det ut när vi har påbörjat monteringen av solpaneler på en villa. Här ser du också montagesysstemet från nederländska esdec. Samt optimerare från solaredge. En av anledningarna att man använder optimerare till solpanelerna är för att klara skuggor bättre.

installera solpaneler villa
solpaneler håller på att installeras

Om du vill se solpaneler live så är du välkommen att besöka vårt visningshus på husknuten i Göteborg. Där har vi installerat 20 st solpaneler från märket Futurasun. Faktiskt den visningsvillan med flest solpaneler på hela husknuten.

Solpaneler installerade på villa
Solpaneler installerade på villa

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page