top of page

Installera solceller i Trollhättan

Vi började i våras att installera en laddbox av märket Zaptec Go på denna villa. Senare fick vi också förmånen att ge en offert på installation av en nyckelfärdig solcellsanläggning, som accepterades. Innan vi påbörjade installationen av solceller så bytte våra duktiga snickare taket. Det är alltid rekommenderat att solcellerna och taket har ungefär samma livslängd.


Villa och garagetak med solceller installerade i Trollhättan
garage och villatak i Trollhättan med installerade solceller

Solcellsanläggningens komponenter

  • Monteringssystemet kommer från Esdec

  • Hybridväxelriktare från Huawei, Sun2000-10TKL

  • 39st Solceller från Longi, varje solpanel är på 375w

  • Laddbox från Zaptec. Zaptec GO


Laddbox Zaptec go installerad på gul fasad i trä

Installera Solceller i Trollhättan med hjälp av DTenergi

Om du vill ha en modern och miljövänlig lösning för din elproduktion och elbilsladdning, kan du välja att installera solceller och laddbox från DTenergi på din villa i Trollhättan. DTenergi är en komplett leverantör av solcellslösningar, som kan hjälpa dig med allt från rådgivning, projektering, installation och service. DTenergi har lång erfarenhet och hög kompetens inom solcellsbranschen, och har många nöjda kunder i Trollhättan och andra delar av Sverige.


DTenergi har nyligen installerat solceller och laddbox på en villa i Trollhättan, som nu kan njuta av sin egen elproduktion och elbilsladdning. Innan installationen av solcellerna, bytte DTenergi taket på villan, eftersom det är rekommenderat att solcellerna och taket har ungefär samma livslängd. Detta ger en bättre estetik och hållbarhet för hela solcellsanläggningen.


Villan har fått 39 stycken solpaneler av märket Longi, som är en av de största tillverkarna av solceller i världen. Solpanelerna har en effekt på 375 watt var, vilket ger en total effekt på 14,6 kilowatt för hela solcellsanläggningen. Det betyder att villan kan producera cirka 14 000 kilowattimmar per år, vilket motsvarar ungefär 100 procent av deras årliga elanvändning.


För att omvandla solens likström till växelström som kan användas i hushållet eller matas in i elnätet, har DTenergi installerat en hybridväxelriktare från Huawei, som är en av de ledande tillverkarna av växelriktare i världen. Hybridväxelriktaren kan anslutas till ett batteri i framtiden, om man vill lagra sin överskottsel. Hybridväxelriktaren har också en smart funktion som gör det möjligt att övervaka solelproduktionen.


För att montera solpanelerna på villans tak med betongpannor, har DTenergi använt ett montagesystem från Esdec, som är specialiserade på solcellsmontage för olika typer av tak. Montagesystemet fäster solpanelerna med krokar som passar till betongpannorna, vilket ger en stabil och säker montering som inte skadar taket.


För att ladda elbilar med den el som produceras av solcellerna, har DTenergi installerat en laddbox från Zaptec, som är ett innovativt och prisbelönt företag inom elbilsladdning. Laddboxen är smart och anpassar sig automatiskt till bilens behov och nätets kapacitet. Laddboxen har också en app som gör det lätt att följa laddningen och se statistik.


Om du också vill installera solceller och laddbox på din villa i Trollhättan, kan du kontakta DTenergi för att få ett kostnadsfritt och personligt erbjudande om solceller och laddbox för din villa. De har ett brett utbud av solcellslösningar och laddboxar som passar olika behov och budgetar, och de erbjuder också rådgivning, projektering, installation och service. DTenergi är ett bra val för dig som vill installera solceller och laddbox i Trollhättan.Solceller på taket är en god affär. DTenergi erbjuder solceller, växelriktare, montagesystem och installation till ett bra pris. Solceller är en bra affär och ju snabbare de installeras desto snabbare ger de dig miljövänlig och billig solel från solceller. Många väljer DTenergi i Trollhättan för vår enastående service, vårt kundfokus och för vårt nyckelfärdiga koncept. Fler och fler villor i Trollhättan installerar solceller.

Comments


bottom of page