top of page

Höga betyg på Reco.seUnder flera år har DT energi varit rekommenderade av Reco.se, Sveriges största oberoende rekommendationssajt. DT energi har där ett genomsnittsbetyg på 4,6/5. Av recensionerna framgår att kunderna är mycket nöjda med företagets proffsiga hantering från konsultation och fram till installation. Kunder uppskattar särskilt den snabba och professionella servicen samt det effektiva arbete som utförs av både montörer och elektriker. Du kan läsa alla detaljerade kundrecensioner direkt på hemsidan https://www.reco.se/dt-energi


Kundtrygghet i centrum

För oss på DT energi är det A och O att följa de regler och rekommendationer som finns gällande montering av solceller. För att kunden ska känna sig trygg och säker i detta ser vi gärna att kunden dessutom anlitar en oberoende besiktningsman för att få bekräftelse på att montering gjorts enligt alla konstens regler.


Som familjeföretag vet vi värdet av ärlighet, integritet och hårt arbete. När du väljer DT energi, väljer du ett företag som behandlar varje projekt som om det vore vårt eget!


Comments


bottom of page