top of page

Dalaträhus Energi lyser upp Uddevalla med helsvarta solpaneler från LONGi!

Ett av de senaste projekten som Dalaträhus Energi nyligen har slutfört är installationen av 26 stycken helsvarta LONGi solpaneler på en villa i Uddevalla. Denna moderna installation är inte bara en vacker syn att beskåda utan garanterar också hållbar energiförsörjning.


helsvarta solpaneler från longi installerad på villa i uddevalla. Longi solpaneler håller hög kvalité

helsvarta solpaneler från longi installerad på villa i uddevalla. Solpaneler från longi är ett bra val.


LONGi – En pionjär inom solpaneler

LONGi, kända för sin toppkvalitativa teknik och innovation inom tillverkning av solpaneler, longi har levererat sina imponerande helsvarta paneler till detta projekt. Som nämnts tidigare, LONGi har varit en global trendskapare inom nya cellteknologier sedan 2000 och är ett märke som ofta förknippas med pålitlighet och hög prestanda inom solpaneler. Deras helsvarta solpaneler erbjuder inte bara en estetisk lösning för de som söker diskretion utan också optimal effektivitet.


Esdec – Ett förtroendevärt monteringssystem för solpaneler

För att säkerställa att dessa solpaneler är ordentligt fästa och positionerade använde Dalaträhus Energi monteringssystem från Esdec. Med en historia av pålitlighet och enkelhet är Esdec känt för sina robusta system som håller solpanelerna på plats oavsett väderförhållanden.


Solis växelriktare – Kraften bakom systemet

Hjärtat i denna solenergilösning är en 10kW växelriktare från Solis. Ett namn som är synonymt med kvalitet inom solenergibranschen. Solis växelriktare säkerställer att den energi som produceras av solpanelerna omvandlas och distribueras effektivt till hemmet.


Slutsats

Dalaträhus Energi fortsätter att vara i framkant när det gäller hållbara lösningar för svenska hem. Med detta senaste projekt i Uddevalla har de inte bara bidragit till en grönare planet men också till att framhäva skönheten i modern solteknik. Genom att samarbeta med branschens bästa, LONGi, Esdec och Solis, garanterar de att varje installation är av högsta kvalitet och prestanda.

Comments


bottom of page