top of page

DT-energi har installerat solceller på villa i Uddevalla

DT-energi har nyligen genomfört en installation av solceller på ett villatak i Uddevalla. Det handlar om 24st solpaneler från Phono solar, ett kvalitetsmärke som har utmärkt sig i oberoende tester och har en produktgaranti på 15 år. Solpanelerna är helsvarta och ger ett snyggt och enhetligt utseende på taket.Solpanelerna är uppdelade på två olika ytor, en sydvästoch en sydöst, för att fånga så mycket sol som möjligt under dagen. De är kopplade till en solis växelriktare som omvandlar den likström som solcellerna producerar till växelström som kan användas i huset eller säljas till till elnätet. Växelriktaren är också smart med två stycken mppt:er och med en app i mobilen där man kan följa sin solelproduktion i realtid.


Monteringssystemet som håller solpanelerna på plats är från esdec, ett holländskt företag som har specialiserat sig på innovativa och säkra lösningar för solcellsmontage. Esdec har ett patenterat klicksystem som gör att solpanelerna kan fästas snabbt,enkelt och stabilt. Systemet är också anpassat för olika typer av tak och har en låg vikt och hög stabilitet.


Solceller installerade i UddevallaSystemet är estimerat att producera 9000 kWh per år, vilket motsvarar ungefär hälften av det genomsnittliga elbehovet för en villa i Sverige. Det innebär att husägaren kan spara pengar på sin elräkning, öka värdet på sin fastighet och bidra till ett hållbart samhälle genom att minska sitt koldioxidavtryck.


Installationen av solcellerna utfördes av våra egna montörer på DT-energi. Vi erbjuder helhetslösningar för solceller, batterier och laddboxar, och hjälper er att hitta den bästa lösningen för era behov och budget. DT-energi tar hand om allt från planering, anmälan till nätägare, installation och efterkontroll. Vi har också kunniga och certifierade montörer och elektriker som följer alla regler och rekommendationer från elsäkerhetsverket och försäkringsbolag.


Om du också är intresserad av att installera solceller på ditt tak, kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och en offert. Du kan också besöka vår hemsida för mer information om våra produkter och tjänster: https://www.dt-energi.se/


Kika gärna på våra solcellspaneler i webbshoppen här.

Комментарии


bottom of page